Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
Alle produkter fra NAME IT1

Name It Home-kollektion

Har du brug for behageligt håndklæder, kurve eller vaskeklude? Gennemse vores HOME-kollektion fra Name it. Name It byder også på bletasker og andre baby basics i bløde bomulds sammensætninger, der er ideelle til babyblød hud. Shop accessories til hjemmet hos ABOUT YOU. De designer også legende og overkommelig mode til børn. Vi gør altid vores yderste for at give den rigtige stil, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige pris hos ABOUT YOU. Name it udvikler konstant og søger altid at lære, udvikle os og opnå større succes. Hos Name it er de inspireret af børns ligefremhed, og de ser verden gennem deres øjne. Køb dit Name it tasker og accessories hos ABOUT US i dag. Deres kreativitet er forankret i børns kærlige og frie ånd og de klæder babyer, børn og tweens på til enhver lejlighed og altid med stil.

Name It - Hvorfor er de så populær?

Name it er en del af BESTSELLER; det internationale firma bag mange af de store modemærker. BESTSELLER blev grundlagt i Danmark i 1975 af Troels Holch Povlsen og ledes nu af hans søn, Anders Holch Povlsen. I dag er BESTSELLER til stede på 70 markeder i det meste af Europa, Mellemøsten, Canada, Indien og hos ABOUT YOU. BESTSELLERs børnetøjsmærke startede i 1986 i Danmark og ekspanderede til flere europæiske markeder i løbet af 90'erne. I 1996 blev EXIT introduceret som et undermærke til småbørn og i 2008, blev EXIT omdøbt til Name it på alle markeder. I dag sælges Name It kollektioner på mere end 20 markeder, primært i Europa. Vi har et bredt udvalg af online Name it produkter.

Name It på udsalg

Vi sørger altid for at holde orden på vores hylder. Der kommer nye, lækre ting ind i butikken hver dag og dem skal vi have plads til. Vi tilbyder et bredt sortiment af kurve, vaskeklude, bletasker og håndklæder. Vi sørger altid for at flytte ældre modeller og kollektioner ind i vores udsalgs kategori, så der er plads nok til alle de lækre produkter. Derfor kan du være heldig at finde lækre styles fra Name it på specialtilbud. Tjek det ud under udsalgs og få et godt tilbud i dag. Husk at den fremragende service altid er inkludert i prisen hos ABOUT YOU. Bring liv og farve til dit barns værelse med funktionelle kvalitetsbolig style, der følger tidens trends og sikrer din lille smukke, behagelige og bløde omgivelser. Name it bruger et blødt stof med hævede løkker for en behagelig følelse og funktionalitet.