Gå til hovedindhold

Generelle vilkår og betingelser

Vores vilkår og betingelser:

Her kan du finde vigtige oplysninger om køb af varer hos ABOUT YOU SE & Co. KG.

1. Indgåelse af aftale

Visningen af varer i webshoppen udgør ikke et juridisk bindende tilbud, men er derimod et uforbindende online-katalog. Alle priser og tilbud i ABOUT YOU SE & Co. KG’s webshop er således uden forbindtlighed for ABOUT YOU SE & Co. KG. Ved at klikke på knappen ”ordre med betalingsforpligtelse” afgiver du en bindende ordre på varerne i indkøbskurven. Kvittering for ordrens modtagelse udstedes straks efter afgivelse af ordren og udgør ikke en accept af aftalen. Vi kan acceptere din ordre ved at sende en ordrebekræftelse pr. e-mail eller ved at afsende varerne inden for to dage.

2. Vejledning om fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke befragteren, får varerne i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os (ABOUT YOU SE & Co. KG, Domstraße 10, 20095 Hamborg, Tyskland, e-mail [email protected]) din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). Du kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du returnerer varerne eller afleverer dem til os eller til vores logistikleverandør GLS uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vi afholder udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Slut på vejledning om fortrydelsesret

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Formularen sendes til:
ABOUT YOU SE & Co. KG, Domstraße 10, 20095 Hamborg, Tyskland, E-Mail: [email protected]
Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale

om følgende varer (*):
om levering af følgende tjenesteydelser (*):
bestilt den (*)/modtaget den (*):
Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):
Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):
Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):
Dato________________________________

* Det ikke relevante udstreges.


3. Varer undtaget fra fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder ikke for aftaler om levering af varer, (i) der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg, eller (ii) som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, eller (iii) som er forseglede, og som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

4. Frivillig returret i op til 100 dage efter modtagelse af varerne

Ud over den ovennævnte lovbestemte fortrydelsesret giver vi dig en frivillig returret i en periode på 100 dage efter modtagelse af varerne. Du kan også annullere aftalen efter udløbet af fortrydelsesfristen på 14 dage ved at returnere varerne til os inden for 100 dage fra modtagelsen (fristen løber fra den dag, hvor varerne blev modtaget), forudsat at varerne er i original emballage og med alle medfølgende dele, forudsat at de fremstår ubrugte og ubeskadigede, og forudsat at de ikke er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Fristen er overholdt, hvis varerne er afsendt rettidigt. Varerne skal returneres til den adresse, der er angivet på returlabelen.
Den aftalemæssige frivillige returret påvirker ikke dine rettigheder efter loven. Særligt gælder din lovbestemte fortrydelsesret og dine lovbestemte garantirettigheder uændret.

5. Levering

Varer, der er bestilt i den danske webshop, leveres kun i Danmark. Der modtages kun ordrer på sædvanlige mængder, ligesom der kun modtages ordrer fra slutbrugere.

6. Reklamationsret

Såfremt der er mangler ved de leverede varer, er de omfattet af den lovbestemte reklamationsret. ABOUT YOU giver ikke yderligere garantier for mangler ud over de ved lov fastsatte rettigheder, jf. købeloven.

7. Leveringsomkostninger:

Vi tilbyder gratis levering på bestillinger fra 249 kr - ellers forsendelsesgebyr på 39 kr inkl. moms.

8. Betaling

Betaling kan som udgangspunkt foretages via PayPal, Klarna, Mobile pay, Apple pay, Google pay eller med kreditkort (MasterCard og Visa). Der gives ikke kontantrabat ved omgående betaling. Vi forbeholder os ret til kun at tilbyde bestemte betalingsmåder for den ønskede leverance, f.eks. kun måder svarende til kreditværdigheden i det pågældende tilfælde med henblik på at mindske vores kreditrisiko.

Betaling via MobilePay

Du kan betale direkte via din MobilePay-konto. Ved afgivelsen af din ordre bliver du sendt videre til MobilePay, hvor du kan godkende betalingen af ordrebeløbet. Så snart vi har modtaget din godkendelse, bliver pengene trukket, og vi begynder behandling af din ordre - leveringstiden afhænger af, hvilke varer der er inkluderet i din ordre. Ved betaling med MobilePay bliver du opkrævet det faktiske fakturabeløb minus eventuelle rabatter som f.eks. værdikuponer mv.

Betaling via PayPal

Du kan betale direkte via din PayPal-konto. Ved afgivelsen af din ordre bliver du sendt videre til PayPal, hvor du kan godkende betalingen af ordrebeløbet. Så snart vi har modtaget besked på vores PayPal-konto om din godkendelse, påbegyndes afsendelsen – afhængig af den for varerne angivne leveringstid. Når ordren er afsendt, vil det faktiske fakturabeløb, efter fradrag af eventuelle rabatter, tilgodebeviser mv., blive trukket på din PayPal-konto. Ved varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg, vil det faktiske fakturabeløb efter fradrag af rabatter, tilgodebeviser mv. straks blive trukket på din PayPal-konto.

Betaling med kreditkort

Du betaler straks i forbindelse med bestillingsproceduren ved at indtaste dine kreditkortoplysninger. Når ordren er afsendt, vil det faktiske fakturabeløb, efter fradrag af eventuelle rabatter, tilgodebeviser mv., blive trukket på dit kreditkort. Ved varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg, vil det faktiske fakturabeløb efter fradrag af rabatter, tilgodebeviser mv. straks blive trukket på dit kreditkort.

Betaling med Klarna

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi dig betalingsmetoden Klarna PayLater. Betalingen foretages til Klarna. Yderligere oplysninger findes i Klarnas brugsbetingelser . Generelle oplysninger om Klarna finder du her . Dine personlige oplysninger bearbejdes i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og som beskrevet i Klarnas databeskyttelseserklæring .

Betaling med ApplePay

Du betaler direkte via din Apple-konto. Når du afgiver din ordre, bliver du sendt videre til Apple for at godkende betalingen af ordreværdien. Så snart vi er blevet informeret om din godkendelse, starter forsendelsen - i henhold til leveringstiden, der blev vist sammen med varerne. Afhængigt af hvilken betalingsmetode, der er brugt ved Apple Pay, vil den blive trukket det faktuelle fakturabeløb med fradrag af eventuelle rabatter, kuponer osv. Dette sker umiddelbart efter godkendelsen eller forsendelsen er foretaget.

Betaling med GooglePay

Du betaler direkte via din Google-konto. Når du afgiver din ordre, bliver du sendt videre til Google for at godkende betalingen af ordreværdien. Så snart vi er blevet informeret om din godkendelse, starter forsendelsen - i henhold til leveringstiden, der blev vist sammen med varerne. Afhængigt af hvilken betalingsmetode, der er brugt ved Google Pay, vil den blive trukket det faktuelle fakturabeløb med fradrag af eventuelle rabatter, kuponer osv. Dette sker umiddelbart efter godkendelsen eller forsendelsen er foretaget.

9. Priser

Vores priser er i danske kroner og inklusive moms.

10. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected] eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg Du kan bruge det følgende link: www.naevneneshus.dk Du kan også anvende EU-Kommissionens online-klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Du kan indgive klagen på følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

11. Aftalesprog / opbevaring af ordreteksten

Aftalen indgås på dansk. Ordreteksten opbevares ikke hos os og kan ikke tilgås efter afslutningen af bestillingsproceduren. Du kan dog udskrive ordreteksten straks efter afgivelsen af ordren.

12. Leverandøroplysninger


ABOUT YOU SE & Co. KG
Domstraße 10
20095 Hamborg
Tyskland
E-Mail: [email protected]
Momsnummer: DK13186766


Juridisk præsenteret af ABOUT YOU Verwaltungs SE
Direktion: Sebastian Betz, Tarek Müller, Hannes Wiese
Bestyrelsesformand: Sebastian Klauke

Hent de generelle vilkår og betingelser som PDF
Hent PDF-læser

>