Gå til hovedindhold

Casual til corporate
Vores udvalg af kontortøj til mænd

Casual til corporate Vores udvalg af kontortøj til mænd
Vores udvalg af kontortøj til mænd496

At knække dresscoden

Klæd dig på til det job, du vil have, siger man. At navigere i kontortøj til mænd handler om at blande stil og klasse. Forskellige arbejdsmiljøer har forskellige æstetikker, fra mere afslappet, smart-casual og formelt tøj til kontoret og mere. Lad os dykke ned i de tre mest almindelige typer kontorbeklædning til mænd. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe polerede arbejdsoutfits til enhver professionel sammenhæng.

På den afslappede side

Måske er du klædt på til hjemmekontoret, eller også vil du gerne tilføje et strejf af chill i den professionelle arena med fritidstøj til mænd. Gå efter klassiske skjorter, afslappede chinos, blazere og sportsfrakker, og tag arbejdstøjet til et helt køligere niveau ved at tilføje kasketter, strikveste og sweatre for at tilføre en følelse af komfort og stil i din pasform

Raúl - Casual Light Blue Khaki Office Look
Casual til corporate Vores udvalg af kontortøj til mænd

Den smart-casuelle vej

En smart casual dresscode handler om at se poleret ud, men holde det mere afslappet, uanset om man går fra møder til at spise frokost til middagsaftaler. Hvordan gør man det som en professionel? Gør det smart med en oxford- eller poloshirt og slim-fit chinos, og tag en afslappet blazer og et par sneakers på for en cool, men målrettet følelse. Og et smart, afslappet look går aldrig af mode.

Raúl - Smart Trenchcoat Business Look
Casual til corporate Vores udvalg af kontortøj til mænd