Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv

New Balance - Atletiske sko og sneakers til kvinder

Hvor end dine fødder fører dig hen, så er New Balance her for at give en holdbar, lydhør og langvarig tur via de sko, du vil elske at have på. Fra en afslappet tur i skoven eller på cafe med en veninde i din yndlingskvarter, New Balance er her for at levere unikke konstruerede sko, der gør præcis, hvad du har brug for dem til. New Balances kollektion af damesko giver den ideelle balance mellem æstetik og funktion til hvert øjeblik af din dag. Gå problemfrit og komfortabelt hvor end livet fører dig hen – fra studiet til kontoret. Uanset hvor du træner, er New Balance med dig hele vejen. Se vores store sortiment af sko hos ABOUT YOU. Hastighedssøgende, der har brug for lydhøre løbesko, vil finde muligheder, der hjælper dem med at gå distancen. De, der tilbringer deres dage i fitnesscentret, vil opdage træningssko, der er udviklet til at løfte og understrege deres styrker. Med muligheder som afslappede sneakers, sandaler og livsstil, der passer til dine daglige behov sammen med specialiserede sko, der fokuserer på ydeevne på et helt nyt niveau, er der en New Balance sko til dine show-stoppende formål.

New Balance er her for at hjælpe dig

Hos ABOUT YOU er vores opgave at hjælpe atleter i deres stræben, uanset om det betyder at hjælpe professionelle atleter med at sætte rekorder og vinde medaljer, drive hverdagsportsfolk til at opnå en ny PR, løbe deres første 5K eller bare leve en mere sund og aktiv livsstil. Vores produkter er den perfekte blanding af funktion og mode, hvilket giver dig den præstationsteknologi, du har brug for, og den stil, du ønsker. New Balances medarbejdere rundt om i verden bringer disse mål ud i livet med deres færdigheder og kreativitet på højt niveau. Køb dine New Balance sneakers online idag. Selvom de tilbyder det bedste produkt på markedet, er vi også lige så forpligtede til at give tilbage. Så selvom de ser efter at få succes, er de ude på at sikre, at andre har samme mulighed.

Historien bag New Balance

New Balance (også blot kendt som NB) er et amerikansk sportstøjsfirma med base i Boston, Massachusetts. Mærket blev grundlagt i 1906 af den engelskfødte William J. Riley og er kendt for sine komfortable produkter af høj kvalitet. I løbet af de sidste 115 år har den nordamerikanske institution lavet sine sko i både USA og Storbritannien. Siden sin oprindelse som en virksomhed med speciale i buestøtter, har mærket nydt udbredt popularitet blandt løbere, hvilket begyndte med New Balance Trackster, første løbesko nogensinde med krusede såler, og fortsatte langt ind i det efterfølgende årti takket være New Balance 320; New Balance 990 og New Balance 1500, blandt andet. (Præsident Bill Clinton bar parret under hans præsidentperiode, hvilket førte til højt salg af modellen.) De kan nu fås hos ABOUT YOU. Adskillige populære New Balance-sko er forankret i præstationsbehov, men de har også vundet popularitet inden for livsstilsområdet. Se vores store udvalg af de atletiske New Balance sko online idag.