Gå til hovedindhold

Elsk din garderobe

Ved at passe ordentligt på dine favorit pieces kan du nyde dem længere og have en positiv indvirkning på vores planet. Lær enkle, hurtige og praktiske tips om, hvordan du kan reparere, rengøre, men også ændre eller omdanne dit tøj til helt nye styles for at forlænge dets levetid og jeres tid sammen. Er du klar til at handle?
Reparationer
Giv dit tøj nyt liv med disse smarte og grundlæggende reparationstips, der sparer dig tid og endda en tur til skrædderen.
Tilføj en ny knap Hænger din knap bogstaveligt talt i en tynd tråd? Så lad os ordne det. Her er en idiotsikker metode til at sætte en ny knap i.
Lapning af et hul Har du et hul i dit tøj og ingen syredskaber? Her er et nemt hack til at reparere huller ved blot at bruge en lap, bagepapir og et strygejern.
Reparere en revet søm Har du revet en søm over og skal reparere den med det samme? Det er nemmere, end det lyder – du skal blot bruge en saks, en nål og tråd. Lad os prøve det sammen.
Tøj hacks
Oplev sjove, hurtige og kreative måder at genopfriske og genbruge dine yndlingsting på og give dem en ny chance.
Lav dit tørklæde om til en balaclava En balaclava er en trendy accessorie til den kolde årstid, og du behøver kun dit yndlingstørklæde for at lave en. Her er hvordan.
Spice dine sneakers op Har du for mange sneakers i din garderobe og leder du efter noget mere supreme? Opgrader dine hvide sneakers derhjemme – her kan du se, hvordan du nemt kan booste dem som en pro.
Få en kjole til at sidde strammere Er din kjole for løs? Prøv dette hack for at få den til at passe perfekt rundt om taljen ved kun at bruge to sikkerhedsnåle og et stykke snor eller bånd.
Produktpleje
Giv dit tøj den rette pleje, så det holder længere og ser godt ud med disse enkle tips.
Sådan læser du pleje etiketterne Har du brug for at rense dit nye tøj, men ved du ikke, hvad pleje etiketternes anvisninger betyder? Vi har styr på det! Find betydningen af alle vigtige symboler for vask, tørring og strygning i vores oversigt.
Tips til pleje af uld Uld er en sart fiber, der kræver en korrekt behandling. Få dine items til at holde længere med disse tips.
Tips til pleje af denim Denim er et slidstærkt stof, der kan holde i mange år med den rette pleje. De følgende tips vil hjælpe dig med at holde dine foretrukne denim pieces så gode som nye i lang tid.
Ændringer
Ændr dine favorit pieces, så de passer perfekt til dig og din stil med disse hurtige og nemme tips til at reparere dem.
Gør dine ærmer kortere Er dine ærmer for lange? Der er en hurtigere løsning end at gå til en skrædder, og det eneste, du behøver, er kridt, tråd, saks, målebånd og en symaskine.
Afkort dine jeans Er dine jeans for lange, eller vil du bare gerne give dem et nyt look? Her er en hurtig og enkel måde at afkorte dem på selv, selv hvis du er nybegynder i syning.
Forkort din søm Er din nederdel for lang, eller ønsker du blot en lille opgradering? Alt, hvad du behøver for at forkorte din søm, er noget kridt, en lineal, sømtape, et strygejern og en saks. Sådan gør du.
Vil du vide mere om vores tiltag?