Gå til hovedindhold
02d
07t
46m
42s

Vi fejrer 5 år med ABOUT YOU: Op til -50% EKSTRA kun i APP’en

Stay fresh
Vaskevejledning til sportstøj

Stay fresh Vaskevejledning til sportstøj
Vaskevejledning til sportstøj535

For at hjælpe dig med at passe bedre på dit elskede træningstøj, har vi gennemgået nogle af de bedste ting, du kan gøre for at holde dit træningstøj frisk og forlænge dets levetid.

Separér dit vasketøj korrekt

Adskil dit sportstøj fra resten af det tøj, du har planer om at vaske. Sorter dem efter farve: mørkt skal sammen med mørkt, farvet skal sammen farvet, og hvidt skal sammen med hvidt. Vend derefter dit tøj på vrangen for at give det en dybere rensning og beskytte farverne.

Stay fresh Vaskevejledning til sportstøj

Vælg et vaskemiddel specifikt til sportstøj

Der er en grund til, at der findes et vaskemiddel specielt til sportstøj – det er udviklet til at bekæmpe naturlig lugt og rengøre fugttransporterende stoffer og syntetiske materialer i dybden. Vælg et mere delikat vaskemiddel, der generelt er fri for skrappe kemikalier som blegemiddel, fosfater eller enzymer, der kan beskadige og nedbryde visse stoffer.

Stay fresh Vaskevejledning til sportstøj

Vælg den rigtige temperatur

Vask dit sportstøj i koldere vand – omkring 20 °C eller 30 °C. Varmt vand kan skade dit sportstøj mere, end det kan hjælpe, da ekstrem varme faktisk kan nedbryde elasticiteten og føre til krympning og kortere levetid for dit tøj.

Stay fresh Vaskevejledning til sportstøj

Fjern pletter og lugt

Ved pletter kan du vælge håndvask med et særligt vaskemiddel og forsigtigt duppe pletten med en svamp. Hvis du vil fjerne lugte, kan du bruge en god lugtfjerner eller en anti-lugtspray, så dit træningstøj kan holde sig frisk i længere tid. Hvis du vil have en helt naturlig lugtfjerner, kan du tilføje en halv kop hvid eddike til maskinens skyllecyklus. Farvel til pletter og lugte!

Stay fresh Vaskevejledning til sportstøj