Gå til hovedindhold

Adidas Gazelle

Adidas Gazelle: Den populære multi purpose kult sneaker fra 90'erne

Den berømte sportsko, Gazelle med mange funktioner fra topmærket Adidas er en absolut favorit, en klassiker fra 80'erne og 90'erne, som har klaret sig indtil nu, og er stadig en meget populær sko. Gazelle er nok en af Adidas' mest berømte modeller. En Adidas sneaker, der passer til ethvert look og er kendt for sin dejlige pasform. Den første Adidas Gazelle fra Herzogenaurach dukkede op i Swinging Sixties: Denne kult sneaker har været på markedet siden 1968. Dengang var farverne i vinrød og blå. Et par årtier senere fås modellen i et hav af farver f.eks. lakserød eller mint. Dens enkle form er moderigtig og absolut tidløs. Topmærket Adidas tilbyder nu modellen i 16 forskellige designs, som alle er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Du finder både lyse farver som rød, pink eller turkis og afdæmpede farver som grå, beige, hvid, eller sort. Den tidligere topmodel og stilikon Kate Moss kan også ses iført Gazelle: Mos blev fotograferet af fotograf Denzil McNeelance i 1993 i forbindelse med et shoot i sine bordeauxrøde Gazelle-sneakers. Britpop ikoner som Oasis var også fascineret af disse sko. Tjek vores tilbud, og køb Adidas Gazelle i dag!

Den lave sneaker lavet af høj kvalitets ruskind

Materialerne er af høj kvalitet, samt det lave snit og typiske Adidas design med de tre striber gør Gazelle til den ultimative sneaker for hele familien. Takket være den optimale pasform er denne klassiker ideel til lang tids brug. Sneakeren er lavet af ruskind og bliver nu genudgivet af Adidas som OG-model (OG betyder original) i faverne clear pink eller core black. Gazelle skiller sig ud i 1960'erne, fordi de fleste sko dengang var lavet af læder i stedet for ruskind. Fordelen ved ruskind er, at det er lettere og mere smidigt og stadig giver god beskyttelse af foden. I modsætning til hvide Adidas sko som "Stan Smith" eller "Superstar" fås Gazelle udelukkende i andre farver end hvidt med hvide striber: sort, grå, neon og sortbetfarver.

Gazelle som en moderne løbesko i 90'ernes løbestil

Den klassiske Gazelle er desto mindre kommet ind i den moderne tidsalder med nye versioner og overbeviser med nyt design og innovativ teknologi, der opfylder moderne krav. Equipment Gazelle er f.eks. inspireret 90'erne løbestil. Den har en overdel i blødt læder og kommer i en trendy blanding af arkiveret look og moderne detaljer. Overlays giver skoen en interessant struktur, der minder om design fra 90'erne og de tidligere 2000'erne. Oplev de fede Kult sneakers i vores online shop og køb en passende model i din størrelse. Vi tilbyder et bred udvalg af forskellige billige sneaker til dig og dine behov.