Gå til hovedindhold

Adidas Terrex

Adidas Terrex: Funktionelt fodtøj og tøj til vandrere, tailrunnnere og eventyrere

Følg naturens kald: Alt, hvad outdoor atleter, vandrere og eventyrere har brug for, kan findes i Adidas Terrex-kollektionen. Her finder du højtydende trail løbesko til udendørs brug samt vejrbestandigt funktionelt tøj, som gør det muligt at træne i uforudsigelige vejrforhold. Derudover omfatter Terrex sortimentet fra Adidas et bredt udvalg af funktionelle accessories som huer og pandebånd, der ikke kun beskytter dig mod kulde og vådt vejr, men får dig også til at se godt ud. Alle produkterne er kendetegnet med højtydende teknologier, ekstremt slidstærkt håndværk og den lavest mulige vægt: Uanset om du træner et par timer på stien eller er på vej ud på en længere tur, vil Adidas Terrex 's funktionelle fodtøj og tøj ikke tvinge dig ned med for meget vægt.

Terrex fra Adidas: Nå hurtigt og sikkert frem til din destination

Et jordnært fundament for sporty udflugter: Sports- og vandreskoene fra Adidas Terrex udgør fundamentet for dit højtydende outdoor outfit. Afhængigt af anvendelsesområdet tilbyder kollektionen varmt forede vandrestøvler, trailrunning sko, der er optimeret til vanskeligt terræn, og vandtætte vandrestøvler. For at give dig bedst mulig støtte til udendørs brug, benytter Adidas Terrex sig af et meget teknisk udstyr til sine funktionelle sko, der både bruger virksomhedens egne teknologier som Climaproof og systemer udviklet af andre specialister. Med hensyn til det tidligere nævnte, så er Gore-Tex-Membran først og fremmest værd at nævne, som giver vind og vandtætte egenskaber med høj åndbarhed på samme tid. Terrex skoene fra Adidas har robuste og sildstærke udendørs ydersåler med et stærkt slidlag, så du altid har et pålideligt greb og er også sikker i et krævende terræn og på glatte gulve. Adidas Boost i mellemsålen sikrer responsiv affjedring og effektiv energi refusion så du kan nå dine mål vellykket og hurtigt.

Adidas: Terrex-Kollektionen

Adidas Terrex sports og friluftstøj opfylder de højeste krav til funktionalitet, komfort og holdbarhed. Mens du er godt udstyret på varme dage med åndbare trøjer og shorts med Climalite-Funktion bør du bruge lagprincippet til løb og vandreture i koldt vejr og eller i alperne. Lette longsleeves og strømpebukser bruges som første lag, da de har en effektiv fugthåndtering og hurtigt transporterer sveden væk. Herover bærer du et mellemlag fra Terrex kollektionen, f.eks. en varmende fleece hoodie. Det yderste lag udgør en vejrbestandig funktionel jakke, der afviser vind og fugt samt tillader så lidt kropsvarme som muligt at slippe ud. Til dette formål har Adidas Terrex et udvalg af dunjakker med varmeisolering og lette holdbare regnjakker med membran teknologi - samt vandafvisende vandrebukser i matchende design. Se Adidas Terrex i vores online shop, og vær forberedt på alt i naturen med disse sko. Vi tilbyder et stort udvalg af lækre sko i vores online shop, hvor du er sikker på at finde en passende model i din størrelse.