Gå til hovedindhold

Asics Gel-Kayano løbesko

ASICS Gel-Kayano – skoen til de lange distancer

Korte faser af løbetræning udfordrer dig ikke. Elsker du at løbe lange distancer i et roligt tempo eller endda løbe et maraton? Så er ASICS Gel-Kayano det perfekte valg for dig. Denne løbesko er specielt udviklet til langdistanceløb og giver dig den bedste komfort og stabilitet. Takket være den høje kvalitet af materiale, som gør løbeskoen særlig robust og holdbar. Den er også udstyret med teknologier, der garanterer god affjedring og tilbagestrømning. Sneakeren har en god reaktionsevne og giver dig mulighed for at løbe i ethvert terræn. Uanset om du løber i skoven, på hård asfalt eller vælger en sti, der er sten og ujævn, så tilpasser Gel-Kayano skoen fra ASICS sig perfekt til alle overflader. Derudover har løbeskoen et friskt design og er et visuelt højdepunkt. Med denne løbesko når du ikke kun frem til din destination i komfort, men også med stil.

Gel-Kayano fra ASICS – perfekt til overpronation

Perfekt affjedring er især vigtigt ved langdistanceløb. ASICS Gel-Kayano tilbyder netop dette. ASICS har specialbyggede udviklingsafdelinger, der udelukkende er dedikeret til teknologier. Den japanske virksomhed står ikke stille. Eksisterende innovationer gennemgås løbende og forbedres om nødvendigt. Men der udvikles også nye teknikker, som integreres i sportssko. Der lægges særlig vægt på pronation. Det er vigtigt, at du kender din pronationstype, så du kan vælge den perfekte løbesko. Pronation beskriver den indadgående rotation af din fod, når du løber. Normalt ruller foden lidt indad, når den rører jorden. Den resulterende stødkraft fordeles jævnt over kuglesystemet og resulteret i en naturlig støddæmpning. Gel-Kayano til kvinder og mænd er specielt udviklet til løbere med en flad bue eller flade fødder. Det er her overpronation opstår. Foden lander på den yderste kant af hælen og bøjer kraftigt indad. Kraften fra slaget når ikke hælen, men er rettet mod fodens inderkant. I det lange løb skader det dine led, ledbånd og sener. Dynamic Duomax teknologien, der er integreret i affjedringens systemet modvirker dette og kompenserer på en smart måde for overpronation. Køb disse nye ASICS løbesko og oplev den fantastiske komfort, mens du træner.

ASICS Gel-Kayano – Få gavn af de fremragende teknologier

Da Gel Kayano serien er designet til udholdenheds løb, afhænger komforten i høj grad af sålens konstruktion. Ydersålen har maksimale affjedrings egenskaber og viser sig især på hårde overfalder som f.eks. asfalt. Derfor er ASICS Gel-Kayano ideel til byløbere. Den gribende ydersål i gummi har et sofistikeret mønster med et elegant sildbanemønster. Der er dybe felx riller på fronten af foden og i hælområdet. De absorberer stødets kraft, når man træder på dem, og understøtter fodens naturlige rullebevægelse. Samtidig er det muligt at lave et kraftfuldt push-off fra jorden, og dit løb bliver mere jævnt. Space Trusstic-systemet er placeret i midten af foden. Det henviser til et meget let teknologisk element der løber på tværs af midten af sålen. Den støtter fodbuen og giver stabilitet og fremdrift. Desuden er ydersålen udstyret med Wet Grip. Denne blanding af organiske og organiske materialer anvendes og giver ekstra stabilitet under våde forhold. Mellemsålen er den mest teknisk komplekse. Den er fremstillet af Flytefoam, et ultralet skum med elastiske egenskaber. Den energi, der genereres under løbeturen, returneres til dine ben af FlyteFoam og kan bruges til det næste skridt. Mellemsålen har også de afprøvede og testede gel-puder. De har en zigzag form og er placeret i tå området og hælen. Gel indlæggene absorberer stød ved landing og fordeler det over hele sålen. Det gør dit løb ekstremt fjedrende og behgeligt. Se de fede ASICS sneakers til mænd og kvinder og bestil løbeskoene hjem til dig.

Gel-Kayano fra ASICS – lavet af letvægtsnet og et perfekt afkølet

En udtagelig Ortholite indersål forstærker affjedringen i mellemsålen. Det reducerer udviklingen af lugt og er antibakterielt. Dette sikre et behageligt klima for din fod. Overdelen af sneakeren er lavet af et åndbart mesh. Små huller sikrer også en god ventilation. Dine fødder er altid godt afkølet, selv under en anstrengende løbetur, og de sveder ikke. Smalle syntetiske overlejringer stabiliserer den bløde overdel. Materialet i det stabiliserede hælområde er reflekterende. Under dårlige lysforhold og i trafikken er du sikker på vejen og synlig for alle. Denne ASICS sneaker er en perfekt dæmpende sko, der støtter dig på den bedst mulige måde under din kraftintensive løbetræning. Den er dog ikke kun velegnet til sportsaktiviteter, men også som en ideel sko til folk, som går eller står meget på benene i løbet af dagen. Uanset om det er fysioterapeuter, sælgere eller ansatte i restaurationsbranchen, så anbefaler alle ASICS Gel-Kayano løbeskoenes fremragende egenskaber. Se de fede sneakers til mænd og kvinder, og køb en ny sko model i din størrelse i dag.