Gå til hovedindhold

Jordan Air

Jordan Air, den legendariske sneakers, der skrev sko historie

Jordan Air er indbegrebet af sneaker-kulturen. I mere end 30 år har den bløde affjedrede sko, som en del af Nike Air-Kollektion, været meget populær med utallige farver, special serier og retroversioner. Sjældne retromodeller af Jordans indbringer ekstremt høje priser på auktioner. Jordan air sneakers er meget eftertragtede samleobjekter, og priserne på dette mærkes retrosko fortsætter med at stige. For mange sneakerfans begyndte deres passion for sneakers med Jordan 1. Deres OG-farver, som bæres på banen af Chicago Bulls basketball legende og navnebror til skoen, nemlig Michael Jordan. Selv efter han forlod NBA for første gang i 1993, levede Air Jordan serien videre. Den første Air Jordan I blev udviklet eksklusivt af sportsproducenten Nike til basketball legenden i 1985 og blev efterfuldt af mange flere modeller indtil Nike Air Jordan III i 1988. Tjek vores online shop, og køb et par nye Jordan sko til dig selv. Hos ABOUT YOU er du sikker på at finde et sko design, der passer til dine præferencer.

Air Jordan: et klassisk design kombineret med moderne teknologi

Nike Air Jordan 1 er ikke bare en sneaker. Denne sko er et sandt ikon. Det første samarbejde mellem Nike og Michael "Air" Jordan var starten på en ny sneaker generation, som stadig eksisterer den dag i dag. Michael Jordan spillede 13 år i NBA hos Chicago Bulls og blev en af de mest legendariske basketballspillere nogensinde. Trods de skiftende farveskemaer er Air Jordan 1 formen, som blev designet i 1984, ikke til at tage fejl af. Du finder Jordans i rød og sort, helt hvide, hvide med et rødt Nike-wing-logo, som altid er i det gennemprøvede og gennemtestede design og fremstillet af materialer i det højeste kvalitet. NBA kult sneakeren fås både i high og low udgave, til mænd, kvinder og børn: Udvalget af former, mønstre og farver er enormt. Nike Air Force 1 high er f.eks. ideel til små fødder. Slip-on-designet og de krydsede elastiske stropper gør det nemt at tage skoen af og på. Den klassiske skumdæmpning er let og giver optimal støtte under løb og leg. Uanset hvilken model du vælger, er den høje kvalitet, gode pasform og den behagelige komfort med den lave vægt altid den samme. Air Jordan 1 Low, er en let sko med det legendariske look fra originalen, som giver maksimal komfort. Materialerne er af ægte læder, syntetisk læder og tekstil som sikrer holdbarheden og den optimale pasform. Jordan Air er teknisk avanceret og giver dig stadigvæk moderne komfort, da det indkapslede Air sål element i hælen som skaber en gennemprøvet letvægts dæmpning.

Hvordan har Jordan Air præget popkulteren og livstil på verdensplan?

Justin Timberlake er blandt en af de mange popstjerner som går med Jordan Air skoen. Han har endda sin egen kollektion af sneakeren, Air jorden 3JTH. Gør er fashion statement med Jordan sneakeren. Det handler ikke længere kun om basketballsko, sneakers og atletisk ydeevne. Nu findes der endda Air Jordan klipklapper til mænd i topmærkets ikoniske røde og sorte farver. Klipklapperne er lavet af en mellemsål af skum med indgraveringer for en mere sikker pasform. Skoene er afrundet med en polstret rem over forfoden og den røde Jumpman på overdelen. Ønsker du at købe nye Jordans i din størrelse? Vi tilbyder et bredt udvalg af fede modeller fra dette topmærke til en god pris, hvor der helt sikkert er et par til dig.