Gå til hovedindhold

NIKE Air Force 1 '07

NIKE Air Force 1 07: Genudgivelsen af legenden

Med Nike Air Force 1 07 forsætter den amerkanske sportsbeklædnings producent succeshistorien om Air Force 1. Denne kult sneaker, der er opkaldt efter USA's præsidents fly, er en af mærkets mest kendte modeller og har nydt en uformindsket popularitet siden 1982. Air Force 1 '07 tager de gennemprøvede produkt funktioner - først og fremmest det fede basketball look med Swoosh på siden og dæmpningen gennem Air-puder og nyfortolker dem på en moderne måde. Hvis du er på udkig efter en absolut komfortabel fritids sko, som du kan være trendy med uden at se forældet ud i den kommende sæson, så er Nike Air Force 1 '07 lige noget for dig!

Air Force 1 '07 fra Nike står for autentisk streetwear-stil

Det, der gør Nike Air Force 1 '07 så populær, er dens sporty, stilfulde og samtidig stilrene look og de mange forskellige måder, den kan bruges på. Den er inspireret af 1980'ernes basketball sko design og udstråler et diskret retro flair uden af virke for nostalgisk. Tværtimod: De klare linjer med lavt snit, rund tå og hæl fri sål samt den afdæmpede farve gør Air Force 1 '07 fra Nike ideel til at kombinere med moderne sports og streetwear, men også med afslappet hverdagsmode. Træningssko til en kjole har længe været socialt acceptabelt, og i mange brancher anses de nu endda for at være velegnede til kontoret - til sådanne lejligheder er den minimalistiske Nike Air Force 1 '07 i sort, hvid eller marineblå et godt valg. Hvis du vil have noget mere kontrastfyldt, så tag et kig på Nike Air Force 1 '07 med farvede detaljer i pink, rød eller neon. I øvrigt: Ud over varianter i glat læder og ruskind tilbyder Nike også sin ikoniske lavtsiddende sneaker i versioner med genanvendt lærred - det er så nemt at være bæredygtig.

NIKE Air Force 1 '07 – moderne og tidløs på samme tid

Let er nøgleordet: Endnu vigtigere end det flotte udseende for de fleste fans af Nike Air Force 1 '07 er dens fantastiske komfort. Dette skyldes Air dæmpning, der allerede blev brugt i den originale model, og som giver dig en fjedrende fornemmelse hele vejen igennem. Mellemsålen, der er lavet af letvægtsskum, bidrager også til stød absorbering. Overdelen af Air Force 1 '07 fra nike er behageligt polstret, og det indvendige tekstilmateriale er blødt og åndbart. Så kan du bære Nike Air Force 1 '07 dag ud og dag ind - på universitetet, på indkøb og på alle de eventyr, du har lyst til at kaste dig ud i.