Gå til hovedindhold

Nike Air Force 1 Sneakers

Nike Air Force 1 - en klassiker i mange varianter

Med Nike Air Force 1 får du ægte stilgaranti - uanset om det er til mænd, børn, teenagere eller kvinder. Alle finder deres favorit, alle kender den ikoniske Nike Sneaker med den berømte Swoosh. I mange år har kult- og basketballskoene været på toppen indenfor sneakers. Nike Air Force 1 sneakers fås i Low, Mid, High eller Sage højder og pasformer. Gode præstationer kræver veltilpassede sko. Du bør derfor ikke gå på kompromis med sneakerens pasform. Air Force 1 Sage er f.eks. ideel til kvinder med smalle fødder. Nike Air Force 1 Sage Low er en moderniseret version af Nike AF1 sneakers, men med en slankere, strømlinet overdel og en overdreven mellemsål, der giver en trendy, chunky æstetik. Modellens originale AF1 perforering holder fødderne kølige og komfortable, mens skumteknologien giver en blød dæmpning. Nike Air Force 1 er designet med en kantet ydersål, der giver dig den trækkraft, du har brug for på vejene. Se vores udvalg af de mest populære Air Force 1-modeller, og køb en ny sneaker i din størrelse i dag. Skoen findes i forskellige farver og designs og kan gøre dit outfit super fedt og stilfuldt.

Nike Air Force 1 med den innovative air-dæmpning

Den berømte sports- og fritidssko fås nu næsten i 2000 forskellige varianter og designs. For eksempel kan man finde NIKE Air Force 1 ’07 til kvinder i en lang række forskellige farver og modeller. Denne ret klassiske version fra Nike Air Force 1 serien fås i mange forskellige farver og er fremstillet af ægte læder i høj kvalitet. Sålen er syet hele vejen rundt for at sikre den nødvendige robusthed og Air-dæmpningen i hælen giver sammen med den bløde indersål en høj komfort. Nike Air Force 1 '07 har ikke mistet noget af sine charme. Sammenlignet med den orginale basketballsko har denne model fået et nyt look og imponerer med sit smidige læder. Læder overdelen bliver blødere, når skoene ber blevet gået til. Nike Air- dæmpning blev oprindeligt udviklet til baskeball og sikre komfort hele med dens lave vægt. Den lave, polstrede skokrave giver skoene et elegant look og føles helt fantastisk. Gå på opdagelse i det store udvalg af populre sneakers, og se selv de fede modeller.

I dag som dengang: Gå på skyerne i Nike Air Force 1

Da tidligere billedhugger og designer Bruce Kilgore, designede Air Force 1 sneakeren for det amerikanske sportsmærke i 1982, var skoen oprindeligt tænkt som en basketballsko, der gav en helt ny dæmpning takket være Nike Air teknologien, der blev brugt for første gang. Bruce Kilgores Air Force 1 har fået sit navn fra militærflyet, der flyver med USA's præsident. I årenes løb er efterspørgslen på NIKE Air Force steget, ikke kun som basketballsko, men også som en hverdagssko. Nike forsatte derefter med at udvikle nye looks til kultskoen. Nike Air Force 1 er en sko til alle tider. Lige fra modebevidste og trendsættere til atleter, musikere og Hollywoodstjerner styler deres outfit med denne sneaker. Afhængigt af din smag og stil kan du vælge mellem NIKE Air Force 1 High, Low eller Mid. Denne klassiker til kvinder fås i mange forskellige varianter. Tag et kig på det store udvalg i vores online shop og overbevis dig selv om disse lærke sneakers. Hos ABOUT YOU er du sikker på at finde en Nike Air Force 1 i din størrelse.