Gå til hovedindhold

Nike Air Max 270

Nike Air Max 270: utrolig komfortabel, utrolig cool

Med Nike Air Max 270 træder du ind i en ny dimension af komfort: Takket være kombinationen af Air Pad og EVA mellemsålen, giver sneakeren dig en yderst effektiv affjedring og dermed en uforlignelig dejlig blød løbe fornemmelse. Sneaker modellen fra Air Max familien er ikke designet som en sportssko, men som en trendy hverdagssko, som kan give din street style en moderigtig opgradering med. Air Max 270 fra Nike fås i en lang række fede farvekombinationer fra urban, diskrete til prangende popfarver - sneakeren giver allerede et fangende blikfang takket være kombinationen af den sporty, dynamiske form og den kraftige, chunky sål. Sneakerens højdepunkt er selvfølgelig den synlige luftboble i hælområdet. Tallet 270 i navnet henviser dog ikke til det år, hvor Air Max 270 blev præsenteret (udgivelsesdatoen var 2.2.2018), men derimod antallet af grader, som det ekstremte store synlige Air-element, som sidder på hælen og giver dermed en klar indikation om den lækre komfort, man kan forvente i Nike Air Max 270. Vælg Nike Air Max 270 og få glæde af den gode bærekomfort. De holder dig afslappet hele dagen og giver dig et fantastisk look og et stylish outfit på samme tidspunkt

Air Max 270 fra Nike scorer med den største Air Pad til dato

Nike Air Max 270 skiller sig ikke kun på den fantastiske komfort, men også for det retro inspirerede og futuristiske design af denne trendy sneaker. Den ene side af skoen er lavet af forskellige materialer som mesh og plastisk og på den anden side af kontrasten mellem den slanke skoform og den næsten overdrevne massive sål. Denne sneaker domineres af det mere end tre centimeter høje Air-Pad element, som giver den fremragende stødabsorbering i hælområdet. En funktionel skumsål med dobbelt tæthedsgrad, der giver modellen ekstra affjedring og sikrer sammen med det profilerede gummi et godt greb, især på asfalt - hvilket gør Air Max 270 til det ideelle fodtøj til en urban livstil. Køb dine Nike Air Max 270 i din yndlingsfarve og oplev den høje komfort ved disse sneakers.

Eyecatcher: 270 edition fra Nike Air Max

Leder du efter den perfekte livsstils sneaker med funktionerne fra en top klasse præstationssko? Voilá: Så har den succesfulde model NIKE Air Max 270 React ud over Air Pad, en særlig responsiv, let og fleksibel React mellemsål af skum. En anden variant er Nike Air Max Flyknit som er fremstillet af et særligt smidigt materiale og dermed lover en perfekt pasform og høj åndbarhed. Ud over den behagelige følelse giver alle Nike Air Max 270 modeller dig en ekstra dosis med stil - med denne sko på dine fødder vil du virkelig kunne skille dig ud fra mængden. Og selvfølgelig har designerne fundet på mange forskellige farvevarianter og farvekombinationer, så du kan matche Nike 270 perfekt til dit outfit. Hvis du vil have et clean look, kan du vælge en ensfarvet eller tonet model med overdel og sål i samme eller lignende nuancer. Hvis du vil have noget lidt mere farverigt, er en Air Max 270 med konkrastfarvede detaljer et sikkert valg. Eller du kan vælge et farverigt look: dette medlem af Air Max-Familien er særlig godt repræsenteret i flerfarvede versioner. Hvis du vælger en Nike Air Max 270 med metallic-effekter, vil din street style få et strejf af glamour uden at miste den sportslige appel. Tag et kig på det store udvalg i vores online shop og køb en af vores Nike Air modeller. Vi tilbyder dig mange nye designs i et bredt udvalg af farver og variationer i din størrelse, som du altid vil gøre et godt indtryk med.