Gå til hovedindhold

Nike Air Max 90 sneakers

Nike Air Max 90 fejrede sit jubilæum

Den mest populære model, i sin signatursform fejrede sit jubilæum i 2020 - den ultimative klassiske sneaker fyldte 30 år. Air Max 90 var den trejde model i serien, efter at Air Max 1 blev lanceret i 1987, og er stadig en af Nikes mest populære sportssko med sine mange fede variationer. Designerne fokuserede på det synlige luftvindue og forstørrede det, så luftelementet kunne absorbere endnu mere gas, og forbedre affjedringen. At de så fandt frem til et design, som blev modtaget med begejstring af sneakerfans verden over, viste sig at være et sandt lykketræf. Ud over den utrolige komfort, som skoen tilbyder, viste det sig at være et kæmpe højdepunkt, og skoen jubler stadig, som den fede livsstils sko den er den dag i dag. Den blev også et absolut ikon takket være dens infrarøde design, en overdel af grå-sort læder, hvidt mesh og lyse røde eller orange accenter. Storstilede marketing- og reklamekampagner med datidens sportsstjerner som f.eks. den seksdobbelte vinder af Hawaii Ironman, Mark Allen, eller tennisparadisets stjerne Andre Agassi bidrog i høj grad til "Nineties" popularitet og gjorde den til et absolut must-have, der bestemt fortjener en æresplads i din sneaker samling. Oplev de mange forskellige modeller og farver, og prøv en af disse sneakers for dig selv!

Den perfekte streetwear klassiker - Nike Air Max 90

Selv om den oprindeligt blev skabt som en ren sportssko og stadig fungerer fremragende til løbeturen eller i fitnesscenteret, så har denne klassikers slående design etableret sig som et ægte statement piece til dit nye streetwear-outfit. Du kan kombinere Air Max 90 med hvad som helst, et par boyfriend jeans, stramme Leggings eller brede cargobukser samt et jakkesæt til kontoret og ikke kun vise din passion for usædvanlige sneakers, men også vise, at du virkelig ved noget om mode. Det, der især kendetegner "Nineties" og gør den unik, er dens nye funktioner som f.eks. de støttende farvekontrasterende indsatser på de sænkede lameller, som dukker op igen ved vinduet i Air-elementet og omrammer det. I samme design er Nike Air-logoet placeret på bagsiden af hælen. Det uforglemmelige Swoosh, Nike's varemærke, er som altid placeret på siden af skoen. I dag kan du få Air Max 90 i utallige farver og i vanvittige kombinationer af materialer. Det fantastiske er, at den kultiske sneaker er tilgængelig for hele familien. Køb en af disse sneakers hos ABOUT YOU online shop og se for dig selv.

Nike Air Max 90 - Et ægte mesterværk med et retro-look

Denne NIKE Sneaker fås i mange forskellige modeller og vil helt sikkert blive din favorit. Nike Air Max 90 Lea er en cool sneaker til kvinder i fine nuancer - pudderfarvet rosé er særligt trendy. Selvfølgelig har den det klassiske Air Max-hælelement og den affjedrende ydersål med vaffelmønster, der giver fremragende trækkraft og stabilitet. Med affjedringen fra denne blødere og mere responsive skum-mellemsål får Nike Air Max 90 Essential en funktionel opgradering, så du kan stråle i din daglige løbetræning. Nike Air Max 90 LTR er specielt designet til børn og har et Air element, der er optimeret til voksende fødder og giver mere plads til tæerne. Nike Air Max Ultra 2 inspirerer med en ultra let sål og et strøm ligende look. Uanset hvilken model du vælger fra sortimentet, får du med Air Max 90 en sneaker i et originalt design, der altid giver dig den størst mulige komfort med den typiske sål. Tag et kig på det store udvalg i vores online shop, og opdag de forskellige farver og designs på disse Nike Air sko. Du kan altid finde en passende model i din størrelse!