Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv

Birkenstock dame sko

Tilføj et par Birkenstocks til din skokollektion og sæt din bedste fod frem i mærkets moderigtige korksål og læderoverdel. Vores udvalg af Birkenstock sko i vores online shop byder på traditionelle Birkenstock pantoletter i glatlæder til mænd og til kvinderne kan du finde Birkenstock sandaler i lyse farver. Fastgjort som de mest komfortable sko nogensinde, kan du nu tilføje et par Birkenstocks til skokollektionen og opleve komforten selv. Med deres tiltrækningskraft, der stammer fra deres ultrakomfortable pasform, 90'er-nostalgi og deres bekvemmelighed uden for tjeneste, har Birkenstocks etableret sig som grundpiller i garderoberne hos verdens mest fashionable. Et must til sommer, festivaler, rejser og afslapning, disse klassiske sko er designet efter fodens naturlige form, hvilket tillader bevægelsesfrihed og all-round støtte. Det hele kan købes online hos ABOUT YOU. Med over 200 års erfaring bag mærket, har disse slip-ones af høj kvalitet bestået tidens prøve og er klar til at blive en meget elsket komponent i din skokollektion i årtier fremover.

Shop alle dine yndlings Birkenstock's lige her hos ABOUT YOU

I 1896 åbnede Konrad to skobutikker i Frankfurt, Tyskland, hvor han fortsætter med at fremstille og sælge sine indlægssåler. I 1925 blev virksomheden udvidet ved at købe en stor fabrik i Friedberg, Hessen. Efter blev Birkenstock-sandalen populær blandt hjemvendte soldater på grund af ortopædisk støtte. I 1963, udgav Karl Birkenstock sin første atletiske sandal med en fleksibel fodseng kaldet Madrid. Den blev hurtigt populært blandt gymnaster. Se hele udvalget hos ABOUT YOU. I 1966 blev Birkenstocks introduceret i USA. Birkenstocks blev først populær blandt unge mænd, og senere blandt hippier i 1970'erne. Skoen blev populær blandt hippier og andre, der havde en tilbage til naturen-filosofi, og som værdsatte Birkenstocks naturlige fodform og fodvenlige komfort. Med den voksende popularitet blandt gymnasieelever og universitetsstuderende i 1990'erne blev produktionen udvidet og moderniseret. Find mange forskellige Birkenstocks modeller online idag hos ABOUT YOU.

Hvorfor fås alle Birkenstock damesko i to forskellige bredder?

Birkenstocks-mærket fokuserer på sko, der er komfortable og moderne og på samme tid bæredygtige og tidløse. Derfor har kvinder stor glæde af vores Birkenstocks sko, som sikrer et stilfuldt udseende i alle situationer. For at garantere den bedste komfort, mens de har på og går i deres sko, tilbyder Birkenstocks næsten alle modeller i to forskellige bredder. Og nu sægles de i vores online shop. I kombination med de individuelt justerbare stropper er en perfekt pasform i enhver situation garanteret. Enhver, der ønsker den bedst mulige komfort hver eneste dag, bør have fat i et par sandaler fra Birkenstocks. Den traditionelle virksomhed klarede overgangen fra et løst netværk af 38 separate virksomheder til en koncern med tre forretningsenheder: produktion, salg og service. ABOUT YOU er her for at hjælpe dig, med at finde dine nye Birkenstock i dag!