Gå til hovedindhold
Let's get ready for Black Friday!
Uovertrufne tilbud og rabatter5

BLACK FRIDAY-tilbud hos ABOUT YOU

Black Friday er slut, men hos ABOUT YOU kan du finde dine yndlingsmode pieces til fantastiske priser hele året rundt! Opdag udsalg af damemode, og køb tøj, sko og tilbehør til spotpriser. Herrerne kan finde nedsat herretøj i udsalget af herremode. Bestil i dag - med gratis forsendelse* direkte hjem til dig.

Black Friday 2023: 24. november 2023

Også i år er der priskrig på BLACK FRIDAY. Eksklusive Black Friday-rabatter betyder utroligt lave priser, der får dit shoppinghjerte til at slå hurtigere! Men hvad er historien bag de fantastiske BLACK FRIDAY-tilbud? ABOUT YOU giver klarhed i sagen:


BLACK FRIDAY har sin oprindelse i USA og falder på dagen efter Thanksgiving. Denne familiefest, der handler om kærlighed, kalkun og fyldt kalkun, kan sammenlignes med en klassisk høstfest. Mange amerikanere udnytter fredagen efter Thanksgiving som en ekstra fridag i en traditionel familieweekend og til at købe de første julegaver - så er julesæsonen i gang!


Naturligvis har også butiksejere bemærket denne trend og ønsker at generere så høj omsætning som muligt ved hjælp af store rabatter. Mange butikker åbner allerede kl. 05:00 på BLACK FRIDAY-morgenen med uendelige specialtilbud, rabatter og nedsatte priser. For at få fat i nogle af de eftertragtede kup står mange ivrige shoppere i kø uden for stormagasinerne allerede natten før.


Siden internethandlens gennembrud fejres mandagen efter Thanksgiving nu med stor glæde som CYBER MONDAY. Mens BLACK FRIDAY-tilbud er til detailhandelen, er CYBER MONDAY-tilbud til onlinehandelen. Nu er begge dage kombineret og har dannet en hel weekend med varme rabatter og tilbud.


Men hvor stammer egentlig det markante navn, som superkup sælges under?

Der er flere teorier og myter om, hvordan navnet BLACK FRIDAY opstod - her er de tre mest populære:


  • Teori 1: De kæmpestore menneskemængder, der strømmer gennem indkøbscentrene denne fredag, ligner en enorm sort masse.
  • Teori 2: Ved at sælge varer på tilbud ændrer butiksejerne de røde tal (tab) til sorte (fortjeneste).
  • Teori 3: Butiksejerne får sorte fingre af at tælle deres høje indtægter.

Noget, som alle er enige om, er dog, at butiksejerne tjener på det, og at vi sparer - og vi sparer meget!

BLACK FRIDAY hos ABOUT YOU

Også ABOUT YOU har uimodståelige tilbud til dig på BLACK FRIDAY. Fredag den 24. november 2023 kan du finde fantastisk mode til usædvanlige priser - og det bedste af det hele er, at du kan gøre det helt hjemmefra! Undgå de overfyldte stormagasiner og kampen om de sidste fund. Bestil bekvemt fra sofaen, uden lange ventetider i prøverummet og ved kassen. Du finder jakker, kjoler, bukser og meget mere på BLACK FRIDAY-udsalget hos ABOUT YOU - men kun så længe lager haves! Slå til på de gode tilbud, før andre gør det. Shop hos ABOUT YOU inden jul og benyt dig af fakturabetaling, gratis fragt* og 100 dages returret!

Spørgsmål/svar om Black Friday

Hvornår er Black Friday 2023?

Fredag den 24. november 2023.

Hvad sker der på Black Friday?

På Black Friday sænker mange butikker, både fysiske butikker og online butikker, deres priser markant i en kort periode. På den måde øges salget, samtidig med at du kan købe de indkøb, du havde planlagt til julen, til fordelagtige priser.

Hvor længe varer Black Friday?

Som navnet antyder, finder Black Friday sted på fredagen. Mange butikker indleder dog deres udsalgs-kampagner allerede nogle timer før og lader dem vare hele weekenden. De fleste Black Friday-kampagner varer derfor mindst tre dage.

Populære mærker i vores Black Friday Sale