Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
Let's get ready for
Black Friday!
Uovertrufne tilbud og rabatter5

BLACK FRIDAY hos ABOUT YOU

Black Friday er slut, men hos ABOUT YOU kan du finde dine yndlingsmode pieces til fantastiske priser hele året rundt! Opdag udsalg af damemode, og køb tøj, sko og tilbehør til spotpriser. Herrerne kan finde nedsat herretøj i udsalget af herremode. Bestil i dag - med gratis forsendelse* direkte hjem til dig.

Black Friday 2022: d. 25. november 2022

BLACK FRIDAY skaber endnu engang priskrig. Med eksklusive Black Friday rabatter falder priserne og får alle shoppehjerter til at banke hurtigere! Men hvad er historien bag de vanvittige BLACK FRIDAY tilbud egentlig? ABOUT YOU giver klarhed om emnet:


BLACK FRIDAY stammer oprindeligt fra USA og er dagen efter Thanksgiving. Familiefesten, kærligheden og den farserede kalkun forbindes med den klassiske Thanksgiving Day. Mange amerikanere bruger den efterfølgende fredag som en mellemting mellem en traditionel familieweekend og til at få købt de første gaver – julesæsonen er skudt i gang!


Naturligvis er detailhandlere også blevet opmærksomme på denne tendens og ønsker at generere det højest mulige salg med stærke rabatkampagner. BLACK FRIDAY åbner mange butikker dørene allerede kl. 5:00 om morgenen og byder på et utal af prisnedsættelser, særtilbud og rabatter. For at få fat i et af de eftertragtede slagtilbud stiller mange købelystne sig i kø uden for stormagasinerne allerede om natten.


Siden udbredelsen af internethandel er mandagen efter Thanksgiving blevet fejret som CYBER MONDAY i stor stil. Mens BLACK FRIDAY tilbud var beregnet til den fysiske detailhandel, var tilbuddene på CYBER MONDAY møntet på onlinehandel. Men efterhånden er de to dage blevet slået sammen og udgør nu en hel weekend proppet med supertilbud.


Men hvordan opstod det fængende navn, der kendetegner vores supertilbud?

Der er mange teorier og myter om, hvordan navnet BLACK FRIDAY er opstået – her er de tre mest udbredte:


  • Teori 1: Den gigantiske menneskemængde, der bevæger sig gennem shoppingcentrene denne fredag, ligner en enorm sort masse.
  • Teori 2: Ved at markedsføre tilbuddene forvandler butikkerne deres røde tal til sorte.
  • Teori 3: Butikkerne får sorte fingre af at tælle de store fortjenester.

Alle er dog enige om én ting: Butikkerne tjener penge, og vi sparer penge - rigtig mange penge!

BLACK FRIDAY hos ABOUT YOU

Også ABOUT YOU har uimodståelige tilbud til dig på BLACK FRIDAY. Fredag d. 25. november 2022 kan du glæde dig til attraktiv mode til uovertrufne priser – og det bedste er, at det hele foregår hjemmefra! Slip for de overfyldte stormagasiner og kampen om de sidste supertilbud med rundsave på albuerne. Du bestiller nemt og bekvemt hjemme fra sofaen og undgår lange ventetider ved prøverum og kasseapparater. Hos ABOUT YOU kan du finde jakker, kjoler, bukser og meget mere i vores BLACK FRIDAY SALE – men kun så længe lager haves! Få fat i de hotte tilbud, før andre gør det. Glæd dig til adventstiden op til jul med ABOUT YOU, og drag fordel af køb på faktura, gratis forsendelse* og 100 dages returret!

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Hvornår finder Black Friday 2022 sted?

Fredag d. 25. november 2022

Hvad sker der på Black Friday?

På Black Friday sætter butikker, både fysiske og online, deres priser meget kraftigt ned over en kort periode. På denne måde øges salget voldsomt, og man kan gøre mange af sine planlagte julegaveindkøb til billige priser.

Hvor længe varer Black Friday?

Black Friday finder sted på en fredag, som navnet antyder. Imidlertid indleder mange butikker deres udsalgskampagner allerede nogle timer tidligere samt lader dem køre over hele weekenden. De fleste Black Friday kampagner løber således over mindst tre dage.

Populære mærker i vores Black Friday Sale