Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv

Find din kropstype

Forvandl din stil
Du er alt andet end almindelig
Fejr dig selv, som du er, uanset din alder, form eller størrelse. Du kan være høj, kurvet eller lille, have en O-formet, A-formet, V-formet, H-formet eller timeglasfigur. Din krop er unik, og det er din stil også.

Denne guide hjælper dig med at forstå din figur og giver praktiske modetips.
Klar til at gå i gang?
Er du høj, lille eller kurvet?
Tøj er beregnet til at passe dig, ikke omvendt. Tøjserier til høje, små og kurvede figurer sørger for, at du ikke behøver at bekymre dig om ting som ærmer, der bliver for korte, eller bukser, der skal være skræddersyede. Vores guide er her for at støtte dig, mens du udforsker et bredt udvalg af produkter, der er lavet til at fremhæve dit look.
Høj Er du højere end 175 cm? Oplev vores kuraterede modeinspiration til høje kvinder, som vil hjælpe dig med at udtrykke din unikke stil.
Petite Er du mindre end 165 cm? Gå på opdagelse i vores kuraterede modeinspirationsguides til petite kvinder, og find dine nye yndlingsstyles.
Kurvet Er dine hofter og bryster veldefinerede? Gå på opdagelse i vores kuraterede modeinspiration til kurvede kvinder, og find tøj, der smyger sig om dine smukke kurver.
Hvad er din kropsform?
Din kropsform har intet at gøre med din tøjstørrelse, men er i bund og grund baseret på dine kropsproportioner. De mest almindelige former er A-form, V-form, O-form, H-form og timeglasform. Find ud af, hvad din er, og find de perfekte styles til at fremhæve dine træk.
A-figuren Den fyldigste del af din krop er omkring dine hofter, og du har en mindre overkrop.
V-figuren Din overkrop er fyldigere, og dine skuldre er bredere end dine hofter og ben.
O-figuren Dine skuldre er bredere end dine hofter, og du har en rund mave uden megen definition i taljen.
Timeglas figuren Du har en klart defineret talje og en nogenlunde jævn hofte- og brystvidde.
H-figuren Din krop har en mere lige form, og dine hofter er omtrent lige så brede som din talje.
Du har fundet dit match. Hvad bliver det næste?
Vi har sammensat de bedste fits til enhver figur, så du kan fejre din individuelle stil. Uanset om du leder efter dine nye yndlingsjeans eller en kjole, der imponerer, kan du udforske vores inspirationsguides for at finde tøj, der fremhæver dig, præcis som du er.
De bedste jeans til dig
De bedste bukser til dig
De bedste kjoler til dig
De bedste toppe til dig
De bedste bluser til dig
Det bedste overtøj til dig