Gå til hovedindhold

Din nye modeoplevelse

Oplev vores store udvalg af styles og mærker, der passer perfekt til dig

Nike Sportswear
Nike Sportswear
TOMMY HILFIGER
TOMMY HILFIGER
ADIDAS ORIGINALS
ADIDAS ORIGINALS
LEVI'S ®
LEVI'S ®
Calvin Klein
Calvin Klein
Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren

Stort udvalg, nemt at bestille – damemode online hos ABOUT YOU

Kvinders forkærlighed for at shoppe er nærmest legendarisk. ABOUT YOU har en utrolig viden om damemode. Vi har et stort udvalg af forskellige mærker og alt, du behøver til dit næste outfit - fra A til Å. Find aktuelle trends eller hent inspiration i de klassiske snit og modeller. Dine varer leveres hurtigt og nemt til dig derhjemme. Hvis der er et produkt i din ordre, du ikke synes om, kan du returnere det uden omkostninger.

Overtøj og jakker - damemode helt efter din smag

Uanset om bluse, kjole eller t-shirt: hos ABOUT YOU finder du alt til at skabe et harmonisk look. Vi har et stort udvalg af størrelser og farver. Vores meget farverige modeller sætter dig i sommerstemning. Vores lækre overdele gør sig rigtig godt til efterår og vinter. Bestil den rigtige jakke på samme tid, så at du ikke fryser i den kolde tid. Vores jakker og frakker med deres innovative funktioner, såsom aftagelig foring, tykke hætter og specialsyet pasform, er uundværlige i din garderobe.

Chikke bukser og jeans

Har du brug for bukser til en bestemt lejlighed, eller trænger du bare til at få klædeskabet fyldt op? Så prøv at at shoppe hos ABOUT YOU. Vi har et stort udvalg af bukser, både trendy jeans og klassiske bukser. Du kan anvende størrelsesguiden til at finde frem til din størrelse - uanset mærke. Du skal bare indtaste størrelsen på dine gamle bukser og med et tryk på knappen, kan du finde den specifikke størrelse, der svarer til det mærke, du ønsker. Det bliver virkelig ikke nemmere.

Uundværlig for alle damer

Høje hæle, sneakers, pumps - sko har en magisk tiltrækningskraft på kvinder. Du finder de passende modeller til forår, sommer, efterår og vinter hos ABOUT YOU. De farvestrålende modeller giver dig lyst til den varme årstid. Og med støvler og boots er det varmt og bekvemt på farten - også om efteråret og vinteren.

Det ultimative tilbehør til dit tøj

Hvad ville damemode være uden tilbehør? Smykker, solbriller, hatte og tasker kan forvandle selv kedelige basics til et fantastisk outfit. Hvis du har spørgsmål til din ordre, kan du bare kontakte ABOUT YOU's kundeservice.

*