Gå til hovedindhold

For at finde den rigtige pasform
Sådan måler du dit jakkesæt

For at finde den rigtige pasform Sådan måler du dit jakkesæt
Sådan måler du dit jakkesæt177

Pasform er nøglen

Et jakkesæt er kun så godt som dets pasform. Den perfekte blazer skal øjeblikkeligt få dig til at føle dig poleret og velklædt. Den rigtige pasform vil ikke kun være stilfuld, men også behagelig at have på i timevis. Og så er den bygget til at holde, så du kan stole på den i årevis. De perfekte bukser skal få dig til at føle, at du kan gøre det hele i dem. Med den rigtige pasform vil du føle dig komfortabel og ubegrænset til at bevæge dig gennem dagen som en chef. For at finde din bedste pasform og størrelse skal du tage mål til blazer og bukser. Læs videre for at lære, hvordan du gør.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Her er, hvad du skal bruge

Tag et målebånd, en kuglepen og et stykke papir. Efter hver måling skriver du dem ned og sammenligner dem med størrelsesskemaet for det mærke, du er interesseret i, for at finde din nøjagtige størrelse. Så er det nu!

Til blazeren

Til skuldermålingen skal du have en skjorte på, der passer dig godt, for at få et nøjagtigt resultat. Placér målebåndet der, hvor skulder- og armsømmen mødes, og mål på tværs af ryggen til den anden skulder- og armsøm.

Når du skal måle ærmerne, holder du armene ned langs siden og skuldrene afslappede, og så holder du målebåndet ved kanten af skulder- og armsømmen. Mål lige ned til midten af håndleddet.

For at måle brystet skal du stå med armene langs siden, mens du står afslappet, og måle omkring den bredeste del af dit bryst.

For at måle overarmene skal du vikle målebåndet over og omkring skulderbladene, omkring samme sted som brystet under armene.