Gå til hovedindhold

Adidas Stan Smith

Adidas Stan Smith - den perfekte kombination af sportlighed og elegance

Adidas Stan Smith er som ingen andre sneakers, disse sneakers er en kombination af elegance og sportlighed. Adidas Stan Smith har lige siden begyndelsen været en af de mest populære sneakers fra Adidas og er en absolut klassiker. Som en del af Adidas Originals serien er det en superstjerne i et tidsløst design. Den elegante hvide sko har sin oprindelse i tennis. Adidas udviklede den i 1971 til tennisspillerne Stan Simth og Illie Nâstase, som stod over for hinanden i Wimbledon-finalen i 1972 og vandt en double kamp sammen, i samme år endda. De enkle Adidas Originals Sneakers ser næsten ud som de gjorde ved Wimbledon til den dag i dag: Ydersålen er lave i gummi, overdelen i hvidt læder med de perforerede tre striber og billedet af tennislegenden på tungen. Den grønne græs hæl henviser til denne klassiske tennisskos oprindelse. Stan Smith var en sand innovation som var den første tennissko udelukkende af læder. Plus: Den blev båret af den amerikanske tennisspiller Stanley Roger "Stan" Simth (født 1946), en af de bedste i sin tid. Som singlespiller vandt Simth 37 turneringer, herunder den første Masters turnering i 1970, US Open i 1971 og Wimbledon i 1972. I double kampe vandt han 36 turneringssejre sammen med Bob Lutz, som allerede havde dannet et doubleteam sammen siden 1967. I dag er det umuligt at forstille sig sports- og modeverdenen uden den her sko, der er dedikeret til ham. Gennemse vores online shop og find en passende model til dig, i det store udvalg. Vi har mange varianter i forskellige ydermaterialer og farver, så de passer lige til din smag.

Adidas Stan Smith er hip-hop scenes darling

Den sporty favorit af høj kvalitets læder, med foring og en komfortabel sål, overbeviser med hver ny opdatering. Diskret med de tre striber som kendetegn ledsager denne sneaker-model dig til fitnesscenteret og gennem hverdagen. Sneakermodellen ligner i høj grad Adidas Superstar, basketballskoen, der blev udviklet i 1969, og hvorfra sålen, hælen og sidepanelerne stammer fra. I modsætning til Superstar har Stan Smith ikke en hård gummikappe foran, men derimod læder. Da hiphoppere opdagede Adidas i 1990'erne begyndte sportsmærket at lancere Stan Smith og andre produkter under navnet Adidas Originals. Stan Smith er den absolutte bestseller blandt dem: Adidas solgte 40 milioner par i 2005. Køb en af disse modeller og se de stilfulde sko med dine egne øjne.

Adidas Stan Smith kommer altid tilbage til livet

Denne all-rounder er både en sportssko og en sko til hverdagsmode. Det klassiske design gør den til et multitalent, der giver en god figur overalt. Den klassiske version er en ren, hvid Sneaker med grønne farve accenter. Du vil altid finde nye fortolkninger og spændende opdateringer med forskellige farver og overmaterialer. Adidas Stan Smith fås i øjeblikket i mange forskellige farver, som f.eks. klassisk grøn eller feminin pastelrosa. Uanset hvordan du kombinerer dem, står Adidas Stan Smith for et afslappet og stilrent look. Oplev de mange fede Adidas Stan Smith sneakers i vores online shop og køb en i din størrelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af sneakers i forskellige designs, farver og materiale.