Gå til hovedindhold

Baggy Jeans

Baggy Jeans – afslappet, moderne og behagelige

Hvis du er til afslappet fritidstøj, kan du ikke gå uden om Baggy jeans. Komfortabel snit møder høj kvalitet, nye trendy designs og mange forskellige farver - resultatet er bukser, der giver en masse variation i enhver garderobe og er det perfekte grundlag for et alsidigt look. Denne eftertragtede denim var allerede trendy i 90'erne. I overensstemmelse med reglen om, at enhver modetrend til sidst bliver hip igen, fejrer den nu sit someback og er det perfekte valg for alle, der kan lide sporty og komfortabel mode. Baggy jeans er det modsatte af Skinny Jeans og er primært fermstillet med et bredere snit. De sidder som regel lavt på hofterne og når langt over anklerne, hvilket er grundet til, at de ofte kaldes for slappe bukser. Baggy jeans anses for at være uhøjtidelige og afslappede og udstråler et pænt strejf af afslappethed. Oplev de smarte bukser i vores online shop og køb en af modellerne fra vores strore udvalg i dag.

Baggy jeans med mange spændende detaljer

De genfortolkede Baggy jeans er en hyldest til skater-æraen i 90'erne. takket være deres brede snit er de næsten lige så komfortable som Joggingbukser, men samtidig overbeviser de med denimens kvalitet og elegance. Som det er typisk for jeans, er der ingen grænser for den visuelle variation her. Talrige ekstraudstyr gør hvert par bukser til noget helt særligt. Hvis du kan lide det enkle og tidløse, kan du vælge en model i sort eller indigo. Mere iøjnefaldende er de anvendte vaske, der giver hvert par jeans et indviduelt præg. Andre detaljer omfatter udskæringer eller ødelagte elementer. Den populære effekt opnås ved hjælp af ru eller åbne områder på overmaterialet. Grundudstyret i alle bukser omfatter normalt lommer foran og bagpå, hvor du kan opbevare din smartphone, pung eller nøgler. Mens nogle jeans har en knap og lynlås foran, har andre en behagelig elastisk linning, der kan tilpasses til din individuelle taljestørrelse for maksimal komfort. Dekorative syninger og applikationer, er et yderligere plus, der vil skabe et ekstra blikfang.

Oversized jeans, til fede outfits

Baggy jeans passer næsten alt i din garderobe, men der er én ting, du skal være opmærksom på: De er kun i et begrænset omfang egnet som anledingstøj til formelle, festlige lejligheder - dertil er de simpelthen alt for nice. Hvis du stadig ønsker et stilmæssigt brud, er det bedst at gå efter en model med en mørk vask og uden brugte effekter og kombinere den med en Blazer eller en jakke. Til alle andre hverdagslooks er bukserne dog et ægte must-have og et ægte kombinationstalent takket være deres jeans-look. Baggy Jeans til mænd fungerer ikke kun fantastisk sammen med en Tanktop eller T-Shirt, men kan også bæres med en Poloshirt, Longsleeve eller en Hoodie. Sweatshirts eller ensfarvede uldtrøjer harmonerer også perfekt med disse afslappede bukser. Baggy jeans til kvinder er ligeledes alsidige og integreres altid på ny i forskellige stilarter. En populær trend er f.eks. at bære en mavebøjende crop top til kjoler med lavt siddende ben. Kontrasten mellem den korte top og de korte bukser fremhæver taljen og sætter den feminine form perfekt i lyset. Hvis de oversized jeans er særligt brede, kan overdelen være lidt smallere og mere figursyet.

Baggy jeans er nemme at passe på og robuste

Ud over den flotte og altid trendy stil har denimbukser en anden afgørende fordel: De er ekstremt robuste og nemme at passe på. Da de for det meste er lavet af bomuld, er de nemme at vaske, sildstærke og holdbare. Grundet elastikken i bukserne, giver en særlig høj komfort, hvilket yderligere understøttes af det afslappede snit i bukserne. Mens slim fits hurtigt kan klemme maven, hofterne eller lårene og har ikke altid en gavnlig effekt på figuren, så er større bukser, de perfekte ledsagere til feel good og friheds øjeblikket i løbet af dagen. Cool stil, kvalitet, holdbarhed og bevægelsesfrihed - Baggy jeans er en rigtigt all rounder. Se vores online shop og opdag de mange nye forskellige designs af Baggy jeans, og køb en fed model i din størrelse. ABOUT YOU har et stort udvalg af nye styles, hvor der helt sikkert er en, der passer til dig.