Gå til hovedindhold

Cardigans

Oplev det store udvalg af cardigans

Cardigans og strikjakker er tidløse klassikere, som virkelig har været i enhver garderobe siden 1930'erne. Derfor er det ikke underligt, at disse modeller af dametøj fås i alle længder, farver og materialer som cashmere, bomuld eller kunst pels. Lad dig inspirere af hele vores sortiment af cardigans og strikjakker her i ABOUT YOU online shop og køb dit nye yndlingsstykke i dag.

Cardigans: Style basic tøj rigtigt

Cardigans og strikjakker til kvinder er ikke kun meget behagelige, men også super trendy. Desuden kan du bære dette stykke mode i næsten alle situationer. Uanset om det er lidt for koldt på kontoret, og du vil have en pæn, enkel dame cardigan over din bluse, eller om du vil trække en let jakke over din sommerkjole på en dejlig sommeraften, eller om du vil hygge dig i en maxicardigan i sofaen på en regnfuld søndag - så kan du altid regne med cardigans og strikjakker. Kig fordi ABOUT YOU online shop i dag og find et spændende udvalg.

Strikjakker: Du kan rigtigt hygge dig med en oversized, mid eller boxy cardigan

Strikjakker er en fantastisk opfindelse: Strikjakker erstatter en jakke, som får dig til at se slankere ud og tilføjer et sofistikeret touch til dit look. Desuden er strikjakker i sæson hele året rundt. Find ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit hyggelige stykke tøj, og hvilke cardigans som fungerer som cropped cardigans. Køb en ny cardigan til kvinder online i dag og se alle de smarte modeller med egne øjne.

For mere varme: Oversized cardigans og Strikfrakker

Vinteren er det helt rigtige tidspunkt til at finde din nye cardigan til kvinder. Oversized snit er stadig det mode rigtige valg, og de klassiske fine strikstykker er blevet vist bag kulisserne. Så du skal ikke tilbage for voluminøse materialer og designs. Chunky strikjakker til kvinder? Kom så! Den er fremstillet af naturlig uld og er en investering: Den vil holde dig varm og give dig et ekslusivt look. Da cardigans er en god afslutning på det lagdelte look, kan de også være betydeligt længere: Som Strikfrakker til kvinder, når de helt ned til læggen. De udfolder deres fulde potentiale, når du bærer en kjole eller nederdel, der er en smule kortere under dem. En lang cardigan, som skinner med sin længde, bør bæres åben. Dette giver lidt mere finesse til dit look. Sørg for, at du ikke mister det lige look. Stilrene designs uden knapper, påsatte lommer eller bælter er ideelle partnere til langt tøj. Cardigans med puffede ærmer sætter kronen på "meget langt". Det er klart, at øjet automatisk tiltrækkes af din overkrop. Kombiner dit vidunder i uld med en Halskæde, der højst sidder over dit kraveben. Hvis du ikke kan lide følelsen af strik mod din hud, er Longsleeves ideelt at have på nedenunder din cardigan. Passer bedst til en rund halsudskæring eller en rulle krave. Hold også øje med tilsætning af elastik - det gør materialet elastisk, tætsiddende og fremhæver din figur på en sexet måde. Du kan også være modig, når det glæder mønstre og farver: Cardigans elsker farvekraft, og det passer perfekt til dem. Uanset om det er monokromt i lyse nuancer som lyserød, himmelblå og guld eller i colour blocking så er nøgle elementet i dit outfit helt klart din cardigan!

Fremhæv og skjul dit outfit med cardigans

Kurvede fashionistaer foretrækker at gå kortere: Især hvis du ønsker at skjule en større underdel, er midi længden ideel til dig. Cardiganen slutter omkring midten af låret. Hvis du bærer den med et bælte, fremhæver du din talje, proportionerer dit look på en smart måde og kan vise din cardigan frem, som en erstatning for en blazer på kontoret. Hvis du lader din cardigan stå åben, vil den strække dig ud. Din cardigan kan være endnu kortere, hvis du ønsker at skjule en lille mave. Så slutter din favorit ved hofterne, og du kan have den lukket. Som kontrast kan man kombinere ens cardigan medMarlene-Bukser eller en let svingende Plisseret nederdel.

Afkortet eller en chunky pasform: Cardigans, der lader luften røre din hud

Drømmer du dig langsom frem mod sommeren? Så gør din garderobe klar: Vi vil ikke se nok af boxy cardigans i den varme sæson. Den har en box formet pasform og en ret kort længde i taljen, hvilket giver dig et dynamisk og friskt look. Det passer perfekt til dine lange ben, som du kan vise frem med et par Skinny Jeans eller lade dem titte frem under en Maxi nederdel. Desuden giver en cardigan i et boxy fit din krop med fordel. Det samme gælder en cropped cardigan til kvinder, som næsten ligner en bolero i længden og er specielt flot til en flot kjole. Hvis det bliver for koldt til havefesten om aftenen, bør du helt sikkert have denne model med dig. Er du i humør til en ny cardigan? I ABOUT YOU webshop. finder du et stort udvalg af lækre cardigans og strikjakker. Du skal blot bestille en model og se de fede designs med egne øjne.