Gå til hovedindhold

Converse All Star

Converse All Star – en alsidig designklassiker, der har imponeret i 100 år

Converse All Star med den klassiske karakteristiske stjerne og den fleksible gummisål er en absolut klassiker for mænd og kvinder, hvis design næppe har ændret sig i et århundrede, men som alligevel er blevet fornyet. Der er blevet solgt over en milliard af sejlerskoene med den karakteristiske gummi tåhætte og de spidse lufthuller på indersiden, siden den fede Converse sneaker blev lanceret som en ankelhøj basketballsko i 1917. Selv den dag, idag, er Converse sneakeren virkelig populær. Converse All Star er ikke længere i fokus som en sportssko, men i dag er sneakeren snarere et modeudtryk, som elskes og bæres af både mænd, kvinder, teenagere og børn. Designet af de afslappede sneakers, er stadig tro mod deres oprindelse, men bærekomforten går hånd i hånd med de moderne krav. I mellemtiden er der blevet indarbejdet en speciel sål som giver behagelig affjedring. Ellers ændres højden på "All Stars" regelmæssigt - fra flade til ekstra høje modeller, fra supertynde såle til ekstra tykke versioner og ankelstøvler. Uanset om det drejer sig om sporty Chucks i læder med reptillok eller med farverige tegneserie print på lærred: Stilen på den afslappede all-star til mænd og kvinder er aldrig kedelig. Bestil en passende Chucks-model i din størrelse fra det store udvalg i vores online shop og se selv.

Converse All Star – kultsneaken, der altid overrasker med nye farver, prints og materialer.

Hver sæson genopfinder Converse All Star sig selv. Som fan af dette topmærke kan du ikke vente med at se, hvilke nye farver, prints og mønstre, accessories og materialer der vil være tilgængelige i denne sæson. De legendariske lærredssko fra USA, som også er blevet opdaget af film og popstjerner, understreger din individualitet og stil. De sporty sneakers fra topmærket kan forvandles som ingen anden sko og er hurtigt blevet kultobjekter. Selv The Simpsons har fået en plads på de berømte lærredssko. I 1923 blev den oprindelige sorte model omdøbt til "Chuck Taylor All Star" - efter navnet på basketballspilleren Chuck Taylor. Trænerens succes histoire begyndte med Chuck Taylor, som en enkel, men gennemslags kraftig sko: All Star blev den officielle sko for det amerikanske basketballhold i 1936 og var en del af det amerikanske militærs basisudstyr under Anden Verdenskrig. I dag kan du bære All Stars eller Taylor til alle slags hverdagsoutfits. Sæt dine sorte All Star sammen med et par blå jeans og en lækker hvid skjorte. Du vil altid have et koordineret look.

Super fede sneakers i lærred, der kan kombineres med ethvert look

Den afslappede Converse kan bruges både i fritiden og på jobbet. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller af Chucks. Kan du lide det enkle og klassiske? Så er Converse All Star i hvid, en sneaker lige noget for dig. En stilfuld sko, der sætter prikken over i'et på dit outfit - uanset om den har en høj eller flad overdel. Chuck Taylor All Star Ballet Lace passer til retro-trenden. En Converse loafer, der ligner at den er kommet direkte fra 1930'erne. Du kan kombinere dine All Stars, dine Chucks, med et par afslappende jeans, men også med en Maxikjole eller en flot nederdel. Denne afslappede unisex sko fra mærket bryder mode grænserne og passer altid. Run Star Hike High top med en høj platform og en savtakket gummisål giver et særligt touch til dine Chucks. Den formede Plateau, den tofarvede ydersål og den afrundede hæl giver Converse-skoen et futuristisk look. Er du i humør til nye Converse All Stars til mænd og kvinder? I ABOUT YOU's online shop tilbyder vi et bredt udvalg af fede Converse All Star designs og stilarter, som vil være lige noget for dig.