Gå til hovedindhold

Velkommen til Seduction Arts!

Sexet og behageligt - passer det ikke sammen? Jo det gør det bestemt! Med vores udvalg af romantisk legende sexet lingeri får du ikke kun mændenes hjerter til at slå hurtigere, men du vil også føle dig behageligt tilpas. Vi anbefaler: Undertøj med halvtransparente blonder, delikat silke eller legende broderier.

Blonder, sløjfer, flæser?

Variationen har aldrig været større end nu! Søde små sløjfer, blonder og net indsatser og spændende udskæringer giver dig lyst til mere. Mens vores hvide cremefarvede lingeri ser frisk og subtilt ud, så giver sort og andre mørke nuancer altid et strejf af dramatik. For endnu mere variation kan du kombinere en bodysuit med en kimono.

Lingeri: Fantastisk feminint lingeri i luksuriøst kvalitet

Lægger du mindst lige så meget vægt på et charmerende undertøj som på et stilfuldt outfit? Så lad os rive dig med ind i en verden af smut lingeri, som du kan vise din kvindelighed effektivt i enhver situation. Sammenlignet med "normalt" undertøj er fokus med lingeri ikke kun på funktionalitet og komfort. Et attraktivt udseende og raffinerede detaljer er særligt vigtigere for dette fine lingeri. Men det betyder ikke, at du behøver at ofre komforten: Moderne modebrands lægger stor vægt på at sikre, at undertøjsoverdele og underdele er lige så gode at bære, som de ser ud. Til dette formål anvendes udsøgte materialer som silke og satin, som ikke kun skinner med et luksuriøst udseende, men også med en super blød fornemmelse. Hvad der ellers kendetegner smukt og behageligt lingeri, hvilke varianter der er på mode i øjeblikket, og de hvordan du bærer de enkle dele, kan du læse, i det følgende.

Lingeri, der simpelthen er toppen

At vise hud op give forførende indblik uden at virke nøgen - det er netop formålet med eksklusivt lingeri. Blonder, mesh og andre (halv) gennemsigtige stoffer spiller en stor rolle. De tjener ikke kun som dekoration på en underkjole eller BH, men ofte består lingeri af delvist gennemsigtige materialer. Dybe halsudskæringer har en lignende effekt, f.eks. på en bodysuit, som også kan være udformet som en ryg udskæring. Udskæringer i taljen er ekstremt raffinerede, især med ellers højhalset lingeri. Snørrebånd og kroge på korsager og toppe giver dig mulighed for at gøre din décolleté mere generøs eller mere dækket, alt efter hvad du ønsker. BH'er og trusser bliver også mere og mere attraktive med snørebånd. I sidstnævnte tilfælde dekorerer de ryggen, og i førstnævnte tilfælde er de ikke altid rent dekorative, men kan også regulere slidvidden. Oplev udvalget af vores smukke undertøj i vores online shop og overbevis dig selv om de mange bh'er og trusser.

Strømper kan være så sexet

For mange er de indbegrebet af forførelse: Strømper og bælter tilføjer et strejf af letsindighed og lader ingen fryse. Takket være silikonestrimlerne behøver du normalt ikke længere seler for at holder dine lange strømper oppe, men undertøjet der både ser nostalgisk og en smule frækt ud, er stadig meget efterspurgt og er absolut på mode for tiden. Da de også fås i en figur formende finish, giver de ikke kun en skridsikker pasform til dine strømper men giver også en slankere form. Hvis du ønsker at opnå en lignende forførende effekt, men ikke ønsker at rode med bånd, kroge eller clips, er catsuits det perfekte alternativ: De er lavet af den samme tynde, elastiske og gennemsigtige kvalitet som strømper og følger med i alle bevægelser. Tip: Disse og andre dame undertøjstyper vaskes bedst i hånden eller i en vaskepose på et skånsom vaskeprogram.

Fortryllende idéer til lingeri, til de særlige timer

Undertøj til kvinder præsenteres normalt i en tidløs sort, der som nattens traditionelle farve anses for at være elegant og mystisk på samme tid. Med sort lingeri kan du derfor altid tilføje smukke individuelle stykker til din kollektion til kvinder, som harmonerer vidunderligt med det lingeri, du allerede har. Hvis du ønsker at sætte en farverig accent, kan du vælge mellem røde, lyserrøde og violette toner, hvor rød har en særlig betydning som kærlighedens farve: Lingeri i rødt er det perfekte undertøj, hvis du vil forkæle dig selv med et par uforglemmelige timer med din kæreste på Valentinsdag. I modsætning til almindeligt linned er den lyse farve ikke helt så almindelig som hvidt. Der er dog en undtagelse: Bryllupsundertøj er næsten altid kun helt hvidt for at passe til brudekjolen. Hvis du er på udkig efter smukt nattøj til din bryllupsnat, kan du vælge en charmerende negligee. Den har et strejf af badydoll stil og ser mindst lige så fortryllende ud som et lingerisæt, og giver dig den maksimale komfort takket være det figursyede snit. Er du i humør til et nyt lingerisæt til kvinder? Vi tilbyder et bredt udvalg af smukt lingeri til en særlig aften i vores online shop.