Gå til hovedindhold

Nike Air

NIKE Air: Løb på luft

Sportssko uden Nike Air? Det er svært at forstille sig! I årtier har både Nike's teknologi og de unikke designs af løbesko og sneakers med dette system være en integreret del af sportsbeklædningens verden for både mænd og kvinder. Nike Air Cushion, som er blevet udviklet og forbedret igen og igen, har hjulpet utallige atleter til at opnå succes. De fleste af os kender og elsker følelsen af at gå på luft i sko med Nike Air og det er ikke uden grund, at det velkendte reklameslogan hedder """"Kiss my Airs!"""". Teknologien i Air-Pad fra Nike er lige så enkel som genial: Det er et robust og udvideligt kammer fyldt med komprimeret luft, som er indbygget i skoen for at give affjedring. Når din fod rammer jorden dæmper Nike Air stødet og absorberer energien fra stødet. Dette beskytter effektivt dit bevægelses system. Da puden er fyldt med luft har den kun en meget lav vægt og tvinger dig ikke ned, når du løber, det gavner derimod din hastighed og udholdenhed. Oplev Nike Air til mænd og kvinder, og overbevis dig selv om disse komfortable sneakers.

Air by Nike: En revolutionerende affjedrings teknologi

Vidste ud, at du den første sko med Nike Air ikke gik under dette navn? Allerede i 1978 forsynede Nike løberne til Honolulu Marathon med en løbesko med en luftsål - produktet blev kaldt """"Tailwind"""". Den 26.03.1987 blev NIKE Air Max 1 præsenteret for offentligheden og udløste en bølge af begejstring blandt både atleter og sneaker hoveder. Utallige udgaver senere er NIKE Air Max blevet en levende legende med sine kreative farverige designs og fantastiske komfort - karakteristisk for denne Air by Nike er luftpuden, der er tydeligt er placeret i sålen. Teknologien i denne livsstil sko blev udviklet af rumfartsingeniør Marion Franklin Rudy, og Air Max designet stammer fra arkitekten Tinker Hatfield. Videre udviklingen er NIKE Air Vapormax kollektionen, hvor luftelementer er fordelt over hele sålen. Nice to know: Den nyeste udgave af Air Vapormax fra Nike bruger genbrugsmaterialer og gør denne model til den perfekte syntese af livsstil, komfort og bæredygtighed. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af forskellige fede designs til mænd og kvinder, som du kan skabe et flot outfit og et stilfuldt look med.

Nike Air: Innovative løbesko og stilfulde sneakers

Tinker Hatfield har i øvrigt også designet den legendariske Air Jordan, den klassiske basketballsko fra 1980'erne, som blev flagskibet i Michael Jordan kollektionen hos Nike. Typisk for Nike Air Jordan - som også er blevet udgivet i mange forskellige versioner, genudgivelser og opdateringer er Air sål elementet i hælen og de karakteristiske etiket detaljer, der hylder NBA stjernen. Jordan Air fra Nike fås både som sports og fritidssko i high, mid og low udgaver, og du får også et bredt udvalg af matchende sportstøj. Med NIKE Air Force lancerede det amerikanske firma endnu en succesfuld Air kollektion med et basketball look. Sneakeren, der er opkaldt efter den amerikanske præsidents fly, blev lanceret første gang i 1982 og er populær som aldrig før i nye udgivelser med det seje retro look, fra de glorværdige firser - legender lever længere. Air Force har også et Air element, om end diskret pakket ind her, der giver en fremragende stødabsorbering og en uimodståelig let løbe fornemmelse. NIKE Air Zoom er derimod en højtydende løbesko, der kombinerer Air-teknologi med NIKE Zoom, et ekstremt responsivt dæmpningssystem, og giver løberen et særligt højt energitilskud: Med Air Zoom fra Nike er du i overhalingsbanen. Andre berømte sneakers i Nike Air familien er Nike Air Vortex, en hverdags sneaker i en bevidst enkel og slank form, der samtidigt er velegnet til jogging. Nike Air Monarch er en funktionel trænings og fitnesssko, der ikke kun har en gennemgående effektivt affjedrende Air sål, men også en ydersål i solidt gummi med høj trækkraft, som gør det muligt at gennemføre din træning på forskellige overflader. Uanset om du leder efter Nike Air sko til træning eller til fritid, kan du regne med fænomenal komfort og umiskendeligstil i alle modeller! Oplev sneakers i vores online shop og vælg en model, der passer til din personlige stil!