Gå til hovedindhold

NIKE Air Max 97 sneakers

Nike Air Max 97 – innovation skaber legender

Denne model nåede næsten ikke at blive optaget i den berømte Nike-Air-Max-Serie. For mere end 20 år siden, da Nike designeren Christian Tresser præsenterede sit design af Nike Air Max 97, var hans kolleger ikke ligefrem begejstrede for det. For dem var sneakeren alt for progressiv. Tressers idé om at placere Air Unit, dvs. den synlige luftpude i sålen, i skoens centrum og dermed gøre den til en absolut højteknologisk sko, var der ikke mange som kunne se hans vision. Det er derimod fantastisk at designeren Christian Tresser var i stand til at overbevise de andre, ellers havde du nok været nødt til at undvære en af de mest originale sneakers i verden i dag. Takket være blow moulding teknologien, der blev introduceret i 1993, var det muligt at inkorporere den synlige Air-dæmpning fuldstændigt i hele mellemsålen uden af Nike sneakeren mistede noget af sin stabilitet. På grund af 3M-elementernes placering som definerer den legendariske form, så fik overmaterialet et bølge lignende design. Her blev sko designeren inspireret af elementet vand, der dryppede ned i en dam, og påførte det til sin model. Bølgerne viste sig som buede syninger på skoens overflade og spredte sig til luft elementet, hvor de til sidst samles i en fiktiv sø. Opdag Nike Air Max 97 modellerne, og se selv de smarte designs. Vi tilbyder et bredt udvalg af stilfulde farver og varianter, så der er helt sikkert noget for dig.

Visionnært design møder fremragende teknologi - Nike Air Max 97

Det futuristiske look på Air Max 97 var en bombe som alle ville fingerne i. En kombination af syntetisk materiale, læder og mesh blev brugt til skoen overdel. Da designeren havde en stor forkærlighed for skinnede metalliske overflader, var han i stand til at bruge en masse sølv og guld til skoen look, takket være plastikken var dette muligt - dette gjorde sneakeren endnu mere spacey. Den næsten aggressive form definerer designet, men det, som kendetegner skoen, er dens utrolige komfort. Mellemsålen med den kontinuerlige luftpude fyldt med en ædelgas blanding lader dig bogstaveligt talt svæve og dæmper perfekt hvert eneste skridt i hele fodens længde. Hvad der er en kæmpe fordel for sportsfolk, især indenfor løb, er for længst blevet en del af hverdagen. Denne sneaker er et must-have til dit streetwear-look og er uundværlig. Du kan ikke kun bære dem til sporty outfits, men også til et par afslappet jeans, shorts eller nederdele. Nike bragte forskellige specialmodeller på markedet, som solgte som varmt brød, selv i små mængder. Fodboldguden Cristiano Ronaldo fik sit helt eget par i guld, og til 20 års jubilæet i 2017, blev der en meget feminin version i begrænset antal - med hundredvis af funklende Swarovski-sten.

Børnene er begejstrede for Nike Air Max 97

Nike skoens fede atletiske form er ikke kun populære blandt mænd og kvinder men også blandt børn. Den farverige miniudgave er baseret på det samme design som 90'ernes klassiker og inspirerer med robusthed og høj komfort. Det markante Air-element fra tå til hæl kombineret med skum, mellemsålen lover også et behageligt komfort. Gummisålen med vaffel mønstret giver et fremragende greb og gør det muligt for de unge at løbe sikkert selv på glatte overflader. Takket være remmene på hælen og den polstrede overdel kan børnene nemt tage sneakeren af og på. Du kan ikke rigtig tale om retro stil når det kommer til Air Max 97, da den allerede var langt foran sin tid for mere end 20 år siden. Køb en ny model af disse sneakers i din størrelse og se med egne øjne, hvor smarte disse sneakers egentlig er.