Gå til hovedindhold

Sommertøj

Sommertøj - luftig og let

Du elsker, når solen skinner varmt fra himlen, og du kan præsentere dig selv i en sommerlig stil. I attraktiv sommertøj kan du gå gennem dagen med et højt humør. Lette bomuldsbukser kombineret med farverige bluser og tunikaer er perfekte til kontoret. Outfittet er stilfuldt og er samtidig komfortabelt. Når temperaturen er høj, er lette kjoler din bedste ven. Midikjolen i det bløde viskose med 3/4 lange ærmer vil aldrig give dig sved på panden. Det afrikanske print viser majestætiske giraffer i en savanne og er en ægte eyecatcher. Du kan bære ærmeløse Maxikjoler til mange forskellige lejligheder. Tag til en fødselsdagsfest med et stort blomsterprint, og vælg en maxikjole med et iøjnefaldende etnisk mønster til en smart havefest. En charmerende basisdel, som ikke bør mangle i din sommergarderobe er den knælange skjortekjole med knapper og korte ærmer, som vil fuldende dit klædeskab. Kølig bomuld sikrer høj åndbarhed.

Mode til sommeren - smart stylet

Sommertøjet har brug for en smart opgradering med matchende accessories. Originale nederdele kan kombineres med enkle skjorter og toppe. En iøjnefaldende solhat med en stor kant holder ikke kun solens stråler væk, men gør også dit outfit mere afslappet. Ud over fede sko, så skal du eje et par store solbriller til elegante jumpsuits ,i et let materiale. Attraktive briller er uundværlige om sommeren. De beskytter dine følsomme øjne mod UV-skader og pifter ethvert look up med det samme. Lette tørklæder og sjaler er særligt populære i den varme årstid, da de kan fungere som en erstatning for en jakke, når der kommer en frisk brise. Det store tørklæde, som er lavet af en delikat silkeblanding, skal blot gemmes væk i tasken og lægges om skuldrene, hvis det bliver køligt.

Sommermode til dine fødder

Endelig kan dine fødder ånde igen. De åbne sommersko er meget mere behagelige at gå i, når det er varmt. Flotte tåadskillere i flotte designs giver masser af luft på din hud . Ved høje temperaturer svulmer dine fødder nogle gange op, og dette lette fodtøj er perfekt, fordi de ikke omklamrer dine fødder. Hvis du ikke har noget imod varmen, er høje kilehæl sandaler eller Plateau-Sandaler det perfekte valg til et par lækre skinny jeans. Sneakers er meget populære på alle årstider og især om sommeren. De giver et afslappet look, i friske farver og designs. Ballerianer er et ægte must-have til sommeren, de ser fantastiske ud til nederdele og capribukser. Smuk sommertøj, som du nemt kan kombinere med hinanden, som giver dig mange stylingsmuligheder for et charmerende look.

Mere sommermode