Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
Alle produkter fra Calvin Klein870

Calvin Klein tilbyder moderne, sofistikerede styles til kvinder og mænd

Calvin Klein er et globalt livsstilsmærke, der eksemplificerer dristige, progressive idealer og en forførende æstetik. De søger at begejstre og inspirere deres publikum, mens de bruger provokerende billeder og slående designs til at tænde sanserne. Grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz, har de opbygget deres ry som førende inden for amerikansk mode gennem deres rene æstetik og innovative designs. De tror på, at der er skønhed i underdrivelse og går tilbage til det absolut nødvendige. Calvin Klein er virkelig et designermærke, men de sidder i den nederste ende af modehusspektret. De specialisere sig i læder, livsstilstilbehør, boligindretning, parfumeri, smykker og ure. Se hele vores store udvalg online hos ABOUT YOU. Virksomheden har en betydelig markedsandel inden for detail- og kommercielle linjer samt beklædningsgenstande.

Hvem er Calvin Klein?

Calvin Klein studerede mode i New York City og kom i lære hos en jakkesætsproducent. I 1968 åbnede han og Barry Schwartz deres eget firma, hvor Schwartz kørte den forretningsmæssige side af tingene og Klein ansvarlig for design og kunstnerisk vision. Mærket blev oprindeligt anerkendt for jakkesæt og frakker, men Kleins sportstøjslinje blev også populær. Han modtog tre Coty Awards for dametøj, og forretningen blev til sidst udvidet til at omfatte herretøj, jeans, kosmetik, dufte og hjemmekollektioner. Efter at have solgt virksomheden i 2003, har Klein også været kraften bag model og berømthedsorienterede annoncer, der er blevet ikoniske dele af popkulturen, mens de samtidig har fremkaldt megen kontrovers og debat på grund af deres provokerende karakter. Er du klar til at springe ind i verdenen af Calvin Klein? Så tjek vores online shop hos ABOUT YOU.

Clavin Kelin det ikonisk mærke

Klein arbejdede i forskellige branchejob, før han startede sit eget label. I 1968 blev han og hans barndomsven Barry Schwartz forretningspartnere, da Schwartz overtog sin egen familie-købmandsvirksomhed og gav Klein 10.000 dollars for at starte mærket. Ved at leje et lille showroom var Klein til sidst i stand til at sikre sig en aftale med nogle af de store drenge indenfor mode. Der var en stor efterspørgsel for deres produkter og derfor var Klein i stand til at sikre millioner i salg i begyndelsen af 70'erne. Senere i årtiet forgrenede han sig til herretøj og jeans og blev til sidst en stor aktør på et denimmarked. Han hyrede modebelyste til at hjælpe med at forme hans vision. I 1980'erne var Kleins mærke også kendt for undertøj, luksuriøse parfumer og cologne med tilsvarende annoncekampagner. I det følgende årti forgrenede mærket sig yderligere til hjemmetøj. Vi har mange forskellige muligheder for mænd og kvinder hos ABOUT YOU. Virksomheden stod over for store økonomiske vanskeligheder i 90'erne og blev reddet af en økonomisk redningspakke fra vennen David Geffen. Fra 2016 er Raf Simons blevet udnævnt til chief creative officer for Calvin Klein-mærket, der fungerer som den forenede chef for deres divisioner.