Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
 Mærkeoverskrift
Alle produkter fra Gina Tricot808

Gina Tricot tilbyder trendy mode til piger og kvinder i alle aldre

Gina Tricot blev etableret i 1997 som en svensk detailkæde designet til at tilbyde kvinder det nyeste inden for mode. I dag driver de cirka 150 butikker i fire europæiske lande, samt e-handel i Europa. 97 procent af Gina Tricots 1.500 ansatte er kvinder. Spændende mode, som er feminin, stilfuld og prisvenlig – online og i butikkerne. De tilbyder deres kunder tøj og tilbehør til enhver lejlighed og alle ugens dage, fra trendy nøgledele og festoutfits til basics og must-have jeans. De har en passion for mode, med det mål altid at tilbyde deres kunder en ny og spændende shoppingoplevelse, uanset hvordan de handler eller hvor ofte de handler. ABOUT YOU har et stort udvalg af Gina Tricot tøj som kan købes online.

Gina Tricot - Trendy, feminin mode online

Hos Gina Tricot finder du altid de nyeste modetrends. Vi har nytilkomne hver dag! Besøg vores online shop, og find alle dine favoritter. Uanset din foretrukne stil, kan vi næsten garantere, at du altid finder noget, du elsker hos Gina Tricot. Vi har nyankomne hver dag, og derfor kan vi give det løfte! Har du lyst til at forkæle dig selv med nogle flotte nye undertøj, en badedragt eller bikini? Måske er du på jagt efter det perfekte festoutfit? Sørg for at tjekke vores lækre aftenkjoler, toppe og glamourøse accessories ud. Shop dine jeans hos ABOUT YOU! Gennemse kollektionen for at få inspiration, og gå vilde med at vælge genstande for at skabe dine egne WOW-faktor outfits.

Bliv inspireret af andre kvinder

Helt fra starten har Gina Tricots mission været at tilbyde mode til en overkommelig pris, der følger de nyeste trends. De er en virksomhed, der bevæger sig i et hurtigt tempo, ligesom tendenserne. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste trends hos ABOUT YOU i vores online shop. Hos Gina Tricot finder du alt, hvad du har brug for, fra top til tå! Vi har et fantastisk udvalg af ekstraudstyr, der inkluderer badedragter, jakker, kjoler og et par lækre sneakers. Der vil du finde inspiration fra seje kvinder over hele verden, som har en passion for mode. De leder altid efter nye måder at udvikle virksomheden på, da vi søger efter bæredygtige løsninger, kreative arbejdsidéer og unikke samarbejdsmuligheder. Tjek hele vores spændende og originale udvalg, som du kan finde i vores Gina Tricots online shop.