Gå til hovedindhold
Alle produkter fra Hummel322

Shop sportstøj, fritidstøj og sko til mænd og kvinder med Hummel

Hummel blev grundlagt i 1923 og har over 90 års stolt historie. Som et af de største sportsbrands er her nogle af mærkets højdepunkter gennem tiderne. De har været med i sport i næsten 100 år. Det er deres passion. De ærer kammeratskabet, fejrer sejrene og bifalder evnen til at spille, dele og nyde sporten hele livet. De er ikke bange for at tage stilling og tale for, hvad de tror på. Lige meget hvad de gør, gør de det sammen. For det kræver bolde at drive forandring. At udholde. Og det er Hummels holdning. Inderst inde er de formet af deres DANSKhed. De kæmper for lighed og rummelighed. Og de er altid drevet af fremskridt. At bringe ærlighed, hjerte og passion til spillet. Det er deres mål. Frem for alt elsker de spillet og tøver ikke med at bringe karma i spil, når muligheden byder sig. Fordi de mener, at der også er vigtige kampe, der skal udkæmpes uden for banen. De støtter antiheltene, løfter underdogs op og udfordrer konventioner. Og de kæmper for inkluderende fællesskaber, empowerment og spilskiftende perspektiver. Hos ABOUT YOU, står vi sammen med Hummel og tror på deres ideologi.

Hvad får Hummel til at skille sig ud?

Hummel har gennem årene igangsat og støttet adskillige projekter med fokus på at ændre verden gennem sport ved sponsorering i fattige og krigshærgede lande; altid med håbet om at bygge broer og være med til at bane vejen for en bedre fremtid. For Hummel er sport mere end fysisk aktivitet. Det er et universelt sprog med styrken til at fjerne forskelle i politik, kultur, religion og tro. Brandet stoler på, at det kan skabe en reel forandring i verden ved at bruge sport til at skabe grænseløs forståelse, respekt og enhed. Fra Afghanistan til Sierra Leone støtter det projekter, der hjælper folk med at udleve deres passion for sporten. I en forbundet verden mener ledelsen hos Hummel, at dette vil fungere som en boomerang af positiv forandring for alle. Hummel opererer ud fra mottoet Change the World through Sport. Mens mange mærkekampagner har underdogs, er fokus altid på at vinde, men for Hummel betyder sport ikke kun at vinde. Mærket siger, at sporten ikke handler om at slutte først, det handler om at afslutte sammen. Se hele udvalget af Hummel tøj og sko i vores online shop hos ABOUT YOU.

Hummels spændende historie

Hummel har en lang historie med at skabe sportstøj. Siden 2006 har mærket også været engageret i at producere moderigtige sneakers og i dag står Hummel-sko som et stærkt alternativ til konventionen med en passion for sjove og fængende designs og levende farver. Disse fede sko kan nu fås hos ABOUT YOU. Kollektionerne afspejler også den betydelige sportsarv, der trækker på klassiske sportsstile fra mærkets egne arkiver. Det er et af de ældste sportsmærker i verden. En regnfuld eftermiddag tilbage i 1923 var Albert Messmer, en fodboldfan og en god støvlemager, fortvivlet over at se forholdene for de spillere, der ikke havde kontrol over deres bevægelser og blev gjort hjælpeløse i det mudrede vand på banen. Dette mindede ham om humlebien, der flyver trods sin vægt. Han arbejdede utrætteligt for at perfektionere den sko, der ville gøre fodboldspillerne beslægtet med humlebien, kendt som Hummel på det tyske sprog. Dermed kom de første fodboldknopper nogensinde og er en hyldest til humlebien, der aldrig gav op på trods af sin vægt. Se hele vores sortiment i vores online shop. Hummel fremstiller i øjeblikket tøj til fodbold, futsal, håndbold, basketball, shinty og volleyball. Virksomheden producerer også fodtøj til fodbold og håndbold.