Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
 Mærkeoverskrift
Alle produkter fra Hunkemöller659

Hunkemöller: En af Europas største lingerispecialister

Hunkemöller er en af de største lingerispecialister fra Europa. Kollektionen fra Hunkemöller er designet af det interne team, og produkterne er fuldt testet for at sikre en høj kvalitet. Designteamet fra Hunkemöller arbejder konstant på at udvikle nye produkter og innovationer til et godt forhold mellem pris og kvalitet. Leder du efter lingeri, badetøj, loungetøj eller nattøj? Du er på det rigtige sted her hos ABOUT YOU! Vi har alt fra det daglige basic tøj og elegante sæt til feminine og sexede bh'er og trusser i vores online shop. Hunkemöller har også en bred kollektion af badetøj, bikini’er, nattøj, trikotage og en sportskollektion.

Hunkemöller sørger for den rigtige BH størrelse!

Forskning har vist, at op til 80 % af alle kvinder bærer den forkerte bh-størrelse. ABOUT YOU er her for at hjælpe dig! At finde den perfekte bh kan ændre dit liv. At bære den rigtige bh-størrelse fremhæver ikke kun formen på dine bryster, men det giver også den nødvendige støtte. Ved at bære den rigtige bh-størrelse kan du forhindre nakke-, ryg- og hovedpine, der kan udløses af den forkerte bh-størrelse. Den rigtige pasform er den perfekte ven til dit bryst! Hvis du ikke understøtter vægten af dine bryster, kan det belaste din nakke og ryg. Mange kvinder oplever endda holdningsproblemer på grund af at have brugt den forkerte bh-størrelse i årevis. Især for kvinder med fyldigere bryster er det vigtigt at opdage og bære deres rigtige bh-størrelse for at give deres bryster den støtte, de har brug for. Det bør ikke være for stramt og klemme dit bryst af, men det skal give den rigtige støtte. Husk også på, at din bryststørrelse og -form kan ændre sig gennem årene, og at forskellige mærker har forskellige størrelser. Find den rightige bh størrelse i vores online shop.

Undertøjet fra Hunkemöller

Hvilket undertøj skal man have på? Det er nemt for fyre, de vælger bare et par shorts, og det er det! Men for os kvinder er det en helt anden historie. Din bh skal være behagelig, men du vil måske også have, at den matcher dine trusser. Så har du fundet et matchende lingerisæt, men så er der måske problemet med synlige trusselinjer, hvis du bruger de skinny jeans. Eller du finder ud af, at din bh har den forkerte farve til din skjortebluse. så mange ting at tage hensyn til. Beslut først, hvad du vil have på, og gå derefter derfra. Når du har dit outfit klar, er det nemmere at vælge dit undertøj. Køb både dit outfit og undertøj hos ABOUT YOU.