Gå til hovedindhold
Alle produkter fra Jordan82

Fra basketball legenden Michael Jordan kommer det legendariske Jordan-mærke

Air Jordan blev introduceret til verden i 1984, da basketball legenden Michael Jordan gik sammen med Nike for at skabe en basketballsko, der nu er kendt verden over. I dag er Jordan et internationalt mærke, der ikke kun tilbyder sko og sneakers, men også atletisk og fritidstøj til både voksne og børn. Når du bærer Jordan-tøj, vil du blive genkendt med det samme takket være mærkets ikoniske "Jumpman"-logo, som er en silhuet af Michael Jordan. Hvis du leder efter en afslappet, atletisk tøjstil til dine børn og unge voksne, så shop hos ABOUT YOU for at købe dit Jordan tøj, der er designet til det aktive mennesker på farten. Uanset om du er på vej til en mødes med en ven eller du skal ned og træne, så har Jordan noget for dig.

Jordan Sneakers er ikke kun for mænd

Du kan ikke gå galt med et par sneakers og i vores Jordan Sneakers kategori er du forkælet med stilvalg. Disse sneakers enkle farver og slanke design gør dem til et perfekt match til jeans, jumpsuits og endda kjoler. Jordan Brands fokus på at opbygge sin Jordan Women's-division har resulteret i trecifret vækst for regnskabsåret 2019, da lteamet udelukkende består af kvinder der fortsætter med at skabe nye fodtøjs- og beklædningskollektioner. På den måde tager Jordan Women's tilgang en holistisk tilgang til kvinders fodtøj og beklædning. Det første kvindespecifikke produkt fra Jordan blev lanceret i 1998 med den første Women's Air Jordan. Men det var et stykke tid siden og genindtræden på kvinde markedet begyndte for alvor at tage form i foråret 2018 med en fodtøj silhuet kun til kvinder. Selv mens de har skabt klassiske produkter på en frisk måde, har Jordan Women's sat fokus på at skabe moderne sko til mennesker over hele verden. Køb dit Jordan tøj online i dag.

Hvorfor er Jordan et hit hos kvinder?

Vores passionerede kvindelige publikum beder altid om mere og denne kollektion fejrer en højere standard og frygtløs tankegang for alle, der har tillid til at flyve højere og bryde grænser. Vi lagerfører et udvalg af online Jordan-dametøj til kvinder og piger, lige fra Jordan hoodies og træningstøj til træningsbukser og shorts. Når du vil have navne mærkevarer, behøver det virkelig ikke at brænde et hul i din baglomme for at købe dem. Deres sko og tøj er lavet af høj kvalitet og giver en stor komfort og støtte i modsætning til andre produkter på markedet. Sådan kan folk bære dem i lang tid uden at have noget ubehag. Folk leder altid efter sko og tøj, der vil tilbyde dem ekstra støtte og komfort, hvilket gør Jordan ret populær. Når du handler hos ABOUT YOU, finder du et bredt udvalg af tøj til gode priser.