Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
 Mærkeoverskrift
Alle produkter fra MANGO2.378

MANGO - Stilfuldt dametøj

Kendt og respekteret for at klæde den moderne kvinde på, til at opfylde hendes daglige behov, blev dette moderne modemærke grundlagt i 1984 i Barcelona, Spanien. Gennem årene har mærket præsenteret en række supermodeller som Kate Moss, Naomi Campbell, Claudia Schiffer og flere som muser i deres modekampagner. Shop vores brede udvalg af MANGO-tøj med god kvalitet og gode priser. Køb dit MANGO tøj online i dag. Kvinder, der elsker mode og gerne vil bære de nyeste modetrends, elsker MANGO. Det er så enkelt som det. De omhyggeligt udformede kollektioner er uimodståelige. Med hver ny sæson leverer MANGO kvalitetstøj til den kvinde, du gerne vil være lige nu. Med MANGO kan du lave et komplet look eller tage et par stykker til at mixe eller match, det er op til dig. Danse til daggry? Se på deres slingback hæle og sæt din bedste Holly Golightly fod frem. Skal du ud denne vinter? Du finder ikke bedre end et elegant MANGO-tørklæde. Leder du efter noget til at bære dig igennem den første dag på et nyt job? En smuk MANGO-håndtaske i ruskind gør måske bare arbejdet.

De seneste modetrends for kvinder med MANGO

Efter at have opbygget et solidt ry for fremragende tøj begyndte MANGO at tage en mere afslappet tilgang uden at droppe deres standarder. Kom ind i babybløde slyngestrikker, midi-nederdel længder og en række sweatere, toppe og jakker med klassiske snit, der er lavet nyt af sprudlende farver og statement-detaljer. I stedet handler det om at tilbyde separatorer, der vil kontraster, komplementere eller støde sammen for at få maksimal effekt. MANGO kvinden er stærk, feminin og sjov. Hun klæder sig selv og bærer det, der passer til hendes humør og hendes figur. Hun vælger alsidige stykker, der vil se hende gennem yderligere to eller tre sæsoner. Hun plejer at have et par garderobe favoritter, elsker hun at slå til i ny og næ og pakke noget særligt til en weekend. Hvis det er dig, er vores MANGO netbutik noget for dig takket være dens up-to-the-minute fritidstøj blanding af glade lyse farver og klassiske sorte, grå og mørkeblå.

Inspirer verden ved at dele vores passion for middelhavs stil og kultur

Vandet, der bader vores kyster, varmen fra dets lys og glæden hos vores folk. Hos MANGO ønsker vi at dele det bedste af middelhavs essensen, de har dyrket i over 35 år. Smagen for et langsomt liv og en forståelse for detaljer, som fra deres kollektioner omsætter til tidløse designs, der er forpligtet til miljøet. En naturlig og nutid stil, der også forener os gennem nydelsen af kultur i alle dens former. Udsæt ikke – begynd at bygge din MANGO-garderobe online lige her lige nu med os. Se flere fantastiske tilbud i vores netbutik.