Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv

PIECES - Farverig, legende og nem at have på

PIECES har et stort udvalg af tøj, der er spækket med modegodt til den moderne, elegante dame, du ikke må gå glip af. Du finder et stort udvalg af ting at have på, som alle er lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre din komfort og tilfredshed. Alt, hvad du behøver for at overleve sæsonen, er leveret lige her - PIECES dametøj indeholder et stort udvalg af leggings, der, som enhver kvinde ved, er en væsentlig del af enhver kvindelig garderobe. Sortimentet omfatter også en lang række fabelagtigt badetøj til at bringe i solen. Så hvis du planlægger en ferie et varmt sted, så glem ikke at tage et par af disse med dig! PIECES dametøj er tro mod mærkets grundlæggende filosofi, som har til formål at skabe frisk, moderne, prisvenlig mode til nutidens kvinder, og det er bestemt tydeligt at se fra deres fashionable sortiment, der er udstillet her på ABOUT YOU! Du vil ikke blive skuffet over det store udvalg af tilbud, så vær den første af dine venner til at eje dette slående, sjove og feminine mærke! Tilføj noget lækkert mode fra PIECES-udvalget til kvinder, når du handler online med ABOUT YOU.

Historien bag PIECES

PIECES er et dansk tøj- og tilbehørsmærke beliggende i Aarhus, DK. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, en dansk familieejet modevirksomhed, grundlagt tilbage i 1975. Holdet bag PIECES repræsenterer en dedikeret gruppe mennesker, der tror på styrken i at sigte højt og drømme stort. Deres forretning er afhængig af gode mennesker, og det er vigtigt, hvordan de interagerer med dem. De fokuserer på gensidig succes og ærlighed, og de sætter alle ind for at bringe vores forretning fremad. Køb dit PIECES tøj hos ABOUT YOU idag. Deres mission er at lave levende, farverige og relevante designs, der konverteres til hverdagsprodukter af stor værdi. Deres vision er at appellere til en bred vifte af unge modetilhængere og inspirere dem til at udtrykke sig kreativt og stole på deres intuition inden for mode.

Frisk, moderne, overkommelig mode til nutidens kvinder fra PIECES

Dametøj til et sjovt, feminint look! Åbn døren til fresh mode, når du køber noget fra PIECES dametøjssortiment! Der er en verden af udvalg af det fedeste tøj, så forkæl dig selv med nogle af deres moderne, moderigtige tilbud. Når du har afgivet din ordre, kan du være sikker på, at dit nye dametøj bliver leveret til dig inden for få arbejdsdage. PIECES tilbyder en bred vifte af accessories til kvinder, som crossbody tasker, årstidens tøj, pantoletter, smykker, bælter og basisstyles. Oplev denne fantastiske mode, du elsker, når du shopper med ABOUT YOU!