Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
Alle produkter fra THE NORTH FACE247

The North Face

Da udendørs sports- og udstyr eksperten The North Face lancerede i 1966, var markedspladsen ringe med eventyrer, der skulle købe militærpakker, telte og overtøj fra hærens overskuds butikker. Siden da er mærket vokset fra en enkelt butiksfacade til en verdenskendt producent af premium gear til udendørs udforskning. Med et navn, der respekterer den side af et bjerg, der er den koldeste og mest iskalde at bestige, er det klart, at The North Face legemliggør eventyr og udfordring. The North Face leverer en omfattende linje af præstations tøj, udstyr, fodtøj. De skubber grænserne for innovation, så du kan skubbe grænserne for udforskning. The North Face begyndte som en butik med klatreudstyr i San Francisco.

The North Face legendarisk holdbarhed, møder genbrugsstoffer

Hvert år ender 85 % af de producerede tekstiler på lossepladser. Tøj, sko, gear. Alt sammen spildt. Men det behøver ikke være sådan og The North Face prøver at gøre noget ved det. Reparer og genbrug dit gamle udstyr og giv os alle en bedre verden at udforske. Fornyelsesprocessen forløber sådan. Produkter er udvalgt til fornyelse. Det udstyr, de ikke kan forny, er genbrugt gennem deres REMADE Collection, doneret eller genbrugt. Med et kritisk øje inspicerer teknikere udstyr for at identificere problemer og forberede dem til at blive renoveret. De matcher produkter med originale data for at tjekke for kendte kvalitetsproblemer. Nye stregkoder tilføjes for at spore fornyelses- og effektdata. Hos The North Face bruger de højkapacitets kommercielle vaskemaskiner til at rengøre gear til fabriksstandarder. Reparations tekniker identificerer hvilket udstyr der skal gendannes. Højtuddannede teknikere justerer gear baseret på standarder fastsat af deres kvalitetskontrol team. De fjerner spor af fnug, løse tråde eller rynker for at sikre, at gearet kan bæres fra dag ét.

The North Face er ikke din gennemsnitlige duffel taske

Rejs til det ukendte velforberedt med vores førsteklasses udvalg af The North FaceThe North Face i vores netbutik og vær forberedt på din udforskning rejse. Dette er ikke din gennemsnitlige duffel. Opfindsomt konstrueret af phthalat-frit stof kombineret med ballistisk nylon og kommer med et rum med endehætte med lynlås til opbevaring af tørt og vådt tøj samt vandafvisende identifikation lomme øverst. De aftagelig, justerbare alpine-cut skulderstropper sammen med de polstrede sidehåndtag giver nem og bekvem at bære. Det kan købes i vores online butik.