Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
 Mærkeoverskrift
Alle produkter fra Zizzi1.236

Trendy størrelser til stolte kurver fra Zizzi

Zizzi er den ultimative destination for damemode i store størrelser. Zizzi har specialiseret sig i aktivt tøj, underdele, frakker, bomberjackets, kjoler og toppe, der vil få dit skab til at springe med personlighed. Zizzi er designet i Skandinavien og designet med den næste generation af kurvede kvinder i tankerne. Det er lige meget, om det er jakker eller kjoler - du er sikker på at finde stilfulde overkommelige stykker sat til at bedøve! Zizzi er et elsket modemærke for tøj til kvinder siden år 2000. Med viden om pasform og materialer lavet til at fremhæve kurver i plus size-tøj til kvinder og øje for kommende trends - er du sikker på at blive forelsket i Zizzi. Uanset om du leder efter et outfit til arbejde, fitnesscenter eller weekendtøj - vi har dig dækket! ABOUT YOU har en bred vifte af stilfulde smykker fra de brancheførende mærker inden for kurvet tøj. Står du fast i størrelse eller har brug for råd? Vores venlige team hjælper gerne i vores online Zizzi shop, telefonisk eller på vores sociale mediekanaler.

Zizzi elsker dine kurver

Det tyske mærke Zizzi sætter en ære i at få kvinder til at føle sig hjemme i deres kurver med design til plusstørrelser 16 og opefter. Jeans, fra de nyeste trends til klassiske favoritter, er kernen i dens kollektioner, og hvis du troede, at dine kurver ikke passede til slim fit-jeans, så tro om igen. Zizzi slim-fit og skinny jeans forlænger faktisk dine ben og tilføjer højde til din silhuet. Køb dit nye Zizzi tøj i vores online shop. Eller hvis din top er fyldigere, så afbalancer dine proportioner ved at vælge udstrakte jeans og få mest muligt ud af en trimmet talje ved at lave plus size t-shirts med Zizzi-print i, og du er klar til afslappet weekendsjov. ABOUT YOU tilbyder moderigtigt plus size dametøj i størrelserne 42-56. Unikke kombinationer af farver, materialer, silhuetter og detaljer. Tøj, der understreger de kvindelige former. Zizzi har været aktiv i Curvy Fashion siden 2000. Zizzi kollektionerne følger de nyeste trends.

Giv din garderobe en makeover med Zizzi

Du kender sikkert følelsen. Du vågner en morgen, kigger i skabet og beslutter dig for, at det er tid til at opgradere. Vi har alle brug for en god shoppingtur nu og da. En chance for at finde nyt, moderigtigt tøj, der belyser vores personlighed, og giver omverdenen det indtryk, vi gerne vil udtrykke med tøj og accessories. Shopping og nyt tøj skal være sjovt og tilfredsstillende. Resultatet af din shopping skal være stilfuldt tøj, som du føler dig godt tilpas, selvsikker og smuk i. Vores online kollektion fra Zizzi giver dig alt det tøj, du skal bruge for at give din garderobe en makeover og gøre din shopping dag sjov og inspirerende. ABOUT YOU har både basis tøj, festtøj og alt derimellem, der kan kombineres på utallige måder, alt efter hvordan dit humør og dag ser ud.