Gå til hovedindhold

ASICS Gel 1090

Asics Gel 1090: Sneakers med et retro look

Inspireret af løbeskoen af samme navn, som blev udviklet i 2003, fejrer Asics Gel 1090 sneakers et strålende comeback. Dengang som nu udstråler den energi og dynamik med et design, der minder om linjerne på en motorcykel. Men Gel 1090 fra Asics har ikke kun meget at byde på med hensyn til udseende. Den er omhyggeligt udformet og lover en ultra komfortabel løbe og bære oplevelse med sin pålidelige affjedring. Den særligt effektive stødabsorbering opnås ved at kombinere en EVA mellemsål med en ekstra Gel pude i hælområdet. Den indvendige hælkappe giver en masse ekstra stabilitet, med den robuste ydersål viser sin værdighed 24/7 på byens hårde asfalt. Så du kan klare hver eneste sprint mod toget med selvtillid.

Stærk som en tiger: Gel 1090 fra Asics

Asics Gel 1090 er den ideelle partner til dine byture. Den fås i mange moderne farver og er en ægte unisex sko, der passer godt til både mænd og kvinder. Da disse sko har en tendens til at være lidt små i størrelserne, bør du også tage et kig på herremodellerne, hvis du ikke finder det, du leder efter i damekollektionen. Looket er kendetegnet ved mærkets karakteristiske tigerstriber, som ikke kun definerer det umiskendelige look, men giver også skoene en høj grad af stabilitet. Mens disse ikoniske striber kan findes på næsten alle mærkets varer og er svære at overse, er tigerstriberne i tå og hælområdet et meget mere subtilt varemærke, som sneakerheads vil sætte mindst lige så stor pris på. Når det kommer til farver, kan du få Asics Gel 1090 i flotte design - hvid med sølv, grå med sort samt, i kontrastfarver og special udgaver, f.eks. med camouflage print.

Skab fede street styles - med Asics Gel 1090

Gel 1090 er ideel til dem, der ønsker at følge den chunky sneaker trend og samtidig have en ekstra omgang komfort med i købet. Selvfølgelig passer den perfekt til jeans og sportstøj, men måske vil du gerne prøve et cool stil skifte? Brug disse retro sneakers, sammen med et par lækre stofbukser og en fin hvid bluse for at få et stilrent og komfortabel hverdagsoutfit. Et andet smart træk i din vellykkede leg med kontraster er kombinationen af en nederdel og en grov Sneaker som Asics Gel 1090. Snup en af de trendy superkorte denim nederdele i dag, og tilføj en udstående, løstsiddende Plisseret satin nederdel til din garderobe i morgen.