Gå til hovedindhold

Birkenstock Arizona sandaler

Birkenstock Arizona: Tidløs elegance til sunde fødder

Den kultiske Birkenstock Arizona sandal med sine klassiske to remme har inspireret folk med sit tidsløse design i årtier. Årsagen til den store hype, er tildels grundet de store Birkenstock burgere som Heidi Klum, Alexa Chung og Jessica Alba. Ved første øjekast ville du ikke vide, at denne Arizona sandal er en sundhedssko, der giver dine fødder optimal støtte. Med ortopædisk værdifulde sko og smart design er ikke længere modsætninger hos Birkenstock. Tværtimod: Birkenstock Sandaler står for tysk kvalitetssko. Sunde fødder er præcis, hvad Birkenstock sandalerne lover takket være deres komfortable kort-sål og ergonomiske fodseng, hvilket har gjort dem til en af de mest succesfulde skotrends på verdensplan siden der grundlæggelse i 1774. Ligesom Madrid, Gizeh og Boston modellerne er Arizona en af kvalitetsmærkets mest etablerede og populære sko. Oplev de komfortable sandaler i vores online shop og oplev selv denne komfort!

Gå hvorhen du vil - med Birkenstock Arizona kan du nå frem til enhver destination

Arizona mule er så populær på grund af sin høje kvalitet, komfort og sit design. Det specielt udviklede Birko-flor-overmateriale, den ergonomiske formede dæksål af nubucklæder og fodsædet af naturkork sikrer maksimal komfort. EVA-ydersålen er specielt designet til slanke og smalle fødder. Birko-Flor modellen fås dog også til bredere fødder. Hjertet i alle modellerne er den originale Birkenstock fodseng. Konstruktionen er baseret på en fods naturlige fodaftryk i sandet og er med til at sikre, at dine fødder kan udføre deres arbejde i mange timer uden at blive belastet. Denne ergonomisk formede, aflastende korj-latex-fodseng med en dæksål af åndbar mikrofiber og den fleksible EVA-sål sikrer maksimal komfort. En fodseng, der er så overbevisende, at dens form ikke er blevet ændret siden dens opfindelse i 1774. Se det store udvalg af komfortable sko, og bestil en model hjem til dig selv.

Den klassiske tohjulstrækker for alle designermodeller

Uanset hvad du har på, eller hvem du er, og hvilken modestil du har: Arizona er universel. De to remme er populære hos både børn, kvinder og mænd og er altid overbevisende, uanset om du kan lide den afslappet, karakteristisk eller klassisk. Mule skoene giver den bedste støtte og er behagelige at have på og er velegnet til hverdag, fritid eller til kontortet. Du kan få den klassiske sko i mange forskellige farver - fra trendy rød til diskret brun, i højglans eller matte farver. Udvalget er stort og er lige blevet lidt større med designer samarbejdet med New York Duoen Proenza Schoulder. Det nye arbejdstøj inspirerede unisex design er beregnet til den urbane kontekst. En praktisk detalje: duoen har erstattet de klassiske spænder på modellerne "Arizona”- og "Milano" med velcrolukninger. Modellerne er faktisk skabt i et spændeprojekt, som fås i de tidløse farver sort, hvid, okker og sølv. De er fremstillet af blankt Specchio kalveskind, der stammer fra Proenza Schoulers tidligere og nuværende kollektioner. Kort før dette samarbejde havde Birkenstock allerede lanceret den nye premiumlinje "1774", som alle designer samarbejder fremover vil blive samlet under denne linje. De tre mest klassiske modeller Arizona, Milano og Siena skinner i specielt udviklede stærke farver. Vi tilbyder et bredt udvalg af sandaler i forskellige farver i vores online shop. Køb de nye Birko-Flor sandaler i din størrelse i dag, og se Birkenstocks til mænd og kvinder med dine egne øjne.