Gå til hovedindhold

Birkenstock Boston

Birkenstock Boston: Den legendariske klassiker til enhver årstid

Sammen med Arizona modellen er Birkenstock Boston en af de mest populære versioner af sandaler og træksko fra den velkendte tyske skoproducent. Den første Boston kom på markedet i 1977 og har ikke mistet noget af sin popularitet siden da. Den afslappede sundhedssko med fodseng af høj kvalitet smigrer foden og er yderst komfortabel. Alle Birkenstocks sandalvarianter er for længst blevet en fast bestanddel af det globale fodtøjsmarked og sandaler som Boston er også nemmere at kombinere med forskellige stilarter. Den åbne hæl og det lukkede tåområde sikrer maksimal fleksibilitet, så Boston modellen stadig kan bruges på de køligere dage. Shearling versionen scorer f.eks. med et behageligt inderfoer, der er yderst komfortabel og varmende. Det let forhøjede sålkant i hælområdet giver optimal støtte. Du finder alle Boston modellerne i glat læder og ruskind og i mange farver, f.eks. diskret lyserrød eller gul, men også i ekstravagant sølv eller metallisk kobber. Generelt er farverne ret klassiske for disse modeller - sort og brun er de typiske Boston farver. Unisex skoene passer til alle årstider, som fritdssko, hjemmesko eller til arbejde.

Birkenstock Boston træsko med fodseng af høj kvalitet for maksimal bærekomfort

Birkenstock bruger kun lædertyper, omhyggeligt udvalgte tekstiler og syntetiske og blandede stoffer. Alle materialer er produceret på en ansvarlig måde og kontrolleres konstant for hud kompatibilitet. Men det, der gør Boston Clog og alle andre Brikenstock modeller så specielle, er fodsengen, som er modelleret efter det naturlige fodaftryk af foden i sandet. Den særligt dybe formning i hælområdet støtter fodvævet og holder hælbenet stabilt i sin naturlige position. Resultatet er, at foden i Boston Clog har næsten lige så stærkt hold som i en lukket sko. Lægmusklerne aktiveres, og bagfoden stabiliseres. Begge forbedrer trinstyring og koordination. Desuden omslutter de indlæg, der løber langs kanterne af fodsædet, fodrodsknoglen på indersiden og ydersiden. Det giver dem den nødvendige stabilitet, når man træder på dem. Foran er fodsædet trukket særligt langt op. Den høje kant beskytter tæerende under rullebevægelsen. Konklusion efter mange kiliometer: Boston er mere end bare en træsko, den er en fordel for dine fødder og giver dig mulighed for at være på benene hele dagen, uden at dine fødder gør ondt.

Designer træsko fra Stüssy er det nye velourlook

Birkenstock er gået sammen med det californiske mærke Stüssy om at genfortolke den legendariske Boston. Modellen er lavet i ruskind, som giver modellen et velourlook, som fås i to farver: knogle farve og antracit. Begge versioner har den karakteristiske anatomisk formede fodseng, en mørkebrun ruskindsål og Stüssy logoet på overdelen. EVA ydersålen og den integrerede latex skumpude øger også bærekomforten. Indersiden af foret er af ruskind.