Gå til hovedindhold

Nike Air Force sneakers

"

Nike Air Force - en evig favorit i næsten 2000 varianter

Nike Air Force er den stilsikre blandt de sporty fritidssko og kongen blandt sneakers. Alle kender træneren med den berømte Swoosh. Sneakeren, som nok findes i næsten alle skoskabe og er en af de mest populære sko i verden. Swoosh er det unikke symbol for sko og sportsudstyrs producenten Nike. Sneakeren, som har været berømt i mange år, fås nu i mange forskellige versioner - det umiskendelige design gør Nike Air Force til kvinder, mænd og børn til den mest solgte sportssko nogensinde. Tag et kig på vores store udvalg af Nike Air Force sneakers, og vælg den rigtige model blandt vores mange designs. Her finder du altid en sneaker til mænd og kvinder i din størrelse!

Den afslappede sko med den luftfyldte mellemsål

Historien om Nike Air Force begyndte i 1982, da Bruce Kilgore, designer og tidligere billedhugger, designede Air Force 1 til det amerikanske sportsmærke. Oprindeligt var Bruce Kilgores sko en basketball, som gav en helt ny affjedring takket være Nike Air teknologien, der blev brugt for første gang. For de professionelle basketballspillere blev sneakeren med den luftfyldte mellemsål og side polstring hurtigt uundværlig. Atleterne var meget begejstrede for denne model, da denne basketballsko bestykkede spillerne mod skader under den konstante rekyl og slag og kunne forbedre deres præstationer på banen. I løbet af årtierne er efterspørgslen efter Air Force 1 steget, ikke kun som basketballsko, men også som fritidssko. I årenes løb har Nike forsat med at udvikle nye looks til skoen og har glædet sneakerfans med nye funktioner, nyt mix af materialer og spændende variationer og farver. Air Force fra Nike er ganske enkelt en sko for evigt. Dengang som nu bærer modebevidste mennesker og trendsættere i hele verden denne berømte sneaker. Atleter, musikere og Hollywood stjerner kombinerer deres tøj med denne sneaker. High, low, eller mid sneaker? Nike Air Force fås i mange forskellige varianter.

Air Force Shadow - Nike's opgradering af en klassiker

Nike Air Force Shadow til mænd og kvinder fås i stilfulde farvekombinationer efter en omarbejdning af ikonet. Sneakeren har en mellemsål af skum og en takkede ydersål, der giver lethed, fleksibilitet og komfort. Den umiskendelige form er bevaret selv i alle disse år. Med den samme legendariske form som den originale Air Force 1 og en lidt større mellemsål leger denne basketballsko med proportionerne, men er stadig en ægte Nike Air Force, som er helt unik. Du får Air Force Shadow fra NIKE i lyse farver som pink, blå og gul kombineret med hvid. Det særlige ved denne Air Force og dens teknologi er de klassiske snørebånd og platformssål i fuld længde, der får dig til at se højere ud og får din ben til at se lidt slankere ud. Blandingen af læder og syntetiske materialer er behageligt mod huden. Endelig fuldendes modellen af detaljer, og det umiskendelige Swoosh design, som findes i en dobbelt version. Oplev vores mange variationer samt nye og fede Nike Air Force! Tjek også vores andre Nike Air versioner, og se det store udvlag af de mest populære sneakers til mænd og kvinder.