Gå til hovedindhold

Nike Air Max Sneakers

Nike Air Max: Historien om en legende

Ikonisk stil og kompromisløs kompromisløs komfort - det er, hvad Nike Air Max står for, måske den mest berømte træner, som den amerikanske sportssko-ekspert har designet til dato. Den 26.3.1987 blev den første model NIKE Air Max 1 præsenteret, og i 2020, 33 år senere, er både genudgivelserne af den originale og de efterfølgende generationer af Air Max fra Nike populære på verdensplan år efter år. Sneaker legenden fås til mænd, kvinder, børn og teenagere, med et stort udvalg af ekstraudstyr og endda i versioner, der kan tilpasses. Det, der kendetegner stilen i alle kollektioner af Nike Air Max fra begyndelsen til i dag, er det næsten revolutionerende design af sålen: Tinker Hatfield studeret til arkitekt og bl.a. skaberen af Nike Jordan, hvor han integrerede et luftelement i sålen på Air Max 1, som i modsætning til andre sportssko ikke var skjult, men placeret synligt. Tinker Hatfield blev inspireret af vinduerne på kunstmuseet Georges Pompidou i Paris, som giver et indblik i bygningens indre.

Den kultiske sneaker: Air Max fra Nike

Ikke desto mindre er den iøjnefaldende luftpude, blevet et varemærke for alle Nike Air Max sneakers, meget mere end et design gimmick. Det komprimerede luftsystem giver en fantastisk dæmpning og en fjedrende løbefornemmelse - det er ikke underligt, at Nike Air teknologien også anvendes i mærkets præstationssko, f.eks. i Pegasus-udgaven af løbeskoene. Tilbage til kultskoen: ikke kun sportsfolk, men også hiphop-musikere, kunstnere, berømtheder og sneakerfans sætter pris på Nike Air Max på grund af dens fremragende sildegenskaber og dens tydelige, chunky form, der ikke er til at overse. I nogle tilfælde blev begejstringen for dette design, taget til ekstreme former, efter udgivelsen af den dyre Nike Air Max 95, dette design skulle faktisk ligne et menneskes rygsøjle, men der var en kæmpe efterspørgsel efter NIKE Sneakers, i Japen, at modellerne faktisk blev stjålet fra deres ejere, fordi de blev betraget som et statussymbol. Et par af forgængerne tilNIKE Air Max 95 blev skabt personligt til den daværende amerikanske præsident George H.W. Bush, mens efterfølgeren Air Max 97 opnåede endnu større popularitet. Dens udseende er inspireret af så forskellige modeller som en vanddråbe, der spreder sig i en dam, og et højhastighedstog. Det var også den første Nike Air Max med en luftpude, der løb i hele længden af modellernes sko.

Nike Air Max - Et must have for enhver sneaker-fan

Nike lancerede en banebrydende modelserie med Air Max Plus: skoen, også kendt som Nike Air Max Tuned, blev for første gang introduceret på markedet i 1998 og imponerede med sin furturistiske form, farverige farver og et stabiliserende og stødabsorberende gummielement i sålen, som blev indbygget som supplement til luftpuderne. Nike Air Max Plus fås også i en moderne udgave i forskellige iøjnefaldende farver. Andre berømte repræsentanter fra Nike's Air Max familie, hvis første udgave til tider sælges til høje priser blandt smalere er Air Max 200, som har et ekstra stort Air-element, og NIKE Air Max 270, som blev lanceret i 2018 og tilbyder generøs Air-dæmpning på 270 grader af hælen. Som følge sidder skoene fantastisk ved hælen og giver absolut komfort over hele sneakeren. Mænd og kvinder, der fortrækker et mere minimalistisk look, kan vælge Air Max Oteko som har et slankere snit, med mere direkte farver, eller NIKE Air Max Motion, som også har et reduceret design med sit tiltalende sømløse overmateriale samt en særlig høj åndbarhed. som produktnavnet antyder, er NIKE Air Max Thea en sneaker til kvinder, der tilsvarende er lidt mindre chunky, men tilbyder den samme komfort som unisex kollektionerne takket være den stødabsorberende Air-teknologi. Nike Air Max Sequent er udstyret med en særlig stærk dæmpning, elastisk Flywire og en hakket sål og er ikke kun overbevisende som en livsstils sneaker, men også som en løbesko til hurtige sprinterløb. Et af de nyeste medlemmer af Nike Air Max-familien er den stilfulde Air Max 2090, en ny udgave af den legendariske Air Max 90, der forsætter succeshistorien for sneaker-ikonet med fantastiske farvekombinationer og effekter, forbedret dæmpning og mange andre højdepunkter som f.eks. et hurtigt snørresystem og gennemsigtigt net. I vores store sortiment kan både kvinder og mænd altid finde en passende model til sig selv. Det store udvalg i vores online shop byder på forskellige designs, så der vil altid være noget for dig.