Gå til hovedindhold

VANS Old Skool – kultskoen fra skatermiljøet

De er ikoniske, stilfulde og inspirerer sine utalige tilhængere verden over - fra skateboardere til streetwear fans og berømtheder - alle elsker VANS Old Skool med sin iøjnefaldende sidestribe. Skoen blev lanceret i 1977. VANS Old Skool anses for at være en milepæl i den amerikanske sportsudstyrs producents historie. Vans præsenterede sit logo for første gang og sidetegnet "Vans Off The Wall" er mærkets umiskendelige varemærke. Og ligesom logoet præsenterer VANS stadig den dag i dag, deres originale sko kreationer - lidt skøre og ekstremt kreative. Den robuste sneaker blev oprindeligt skabt til skateboarding, men fandt hurtigt sine beundrere uden for skaterkredsen. I dag er Old Skool fra VANS et absolut must-have for alle, der kan lide afslappet fodtøj og en stilfuld sneaker. Genudgaven af originalen præsenterer sig stadig som en lav sko lavet af læder og har den uforglemmelige retro stil med den høje genkendelsesværdi takket være den gennemgående, tykke gummisål. Du kan få denne klassiker med snørrebånd, men selvfølgelig også uden, som slip-ons, så du nemt kan glide i dem. Oplev de store udvalg af VANS Old Skool sneakers i forskellige farver, og bestil en model i den rigtige størrelse i vores online shop. Disse skatersko er vanvittigt komfortable og kan støtte dig i hverdagen og på skateboardet.

VANS Old Skool - Casual i vintage stil

Serien Old Skool skelner ikke mellem kvinder og mænd, men er derimod unisex. Dette skyldes netop det afslappede, men også det tidløse design. Den populære VANS Old Skool findes i en lang række farver og lavet af forskellige yder materialer som glat læder og ruskind, men for det meste så bliver de lavet i lærred, et naturligt bomuldsstof, der er kendetegnet ved sin store holdbarhed og lange levetid. Old Skool modellerne i sort eller hvid er stadig blandt de mest populære, men du kan stadig finde varianter i pink, turkis, Bordeaux-rød eller skrig gul. De modige vælger low top sneakers fra forskellige mønstre og prints - det velkendte firkantet skak mønster betragtes stadig den dag i dag som en rigtig klassiker. Fronten såvel som ankelområdet er polstret, og indersiden af skoen har et blødt for, der giver Old Skool fra VANS en utrolig behagelig bærekomfort. Takket være den åndbare overdel og polstringen indeni vil dine fødder ikke svede. Du får aldrig ubehagelige vabler i disse sko. Den tykke, vulkaniserede gummisål er flad og giver dig fremragende stabilitet og bedre greb på brættet eller på vejen takket være vaffel-looket. Køb et par sorte VANS Old Skool sneakers lavet af læder, i vores online shop og se for dig selv. Disse modeller sikrer altid et fedt look og et spændende outfit.

Går aldrig af mode: VANS Old Skool

Med disse sporty, enkle sko er du et fashion statement og viser den uhæmmede livsglæde. Du kan bruge dem til et par jeans, eller danse hele natten lang i en kort nederdel på festivalen. VANS Old Skool har næsten en accessorisk karakter, og du kan nemt kombinere dem til ethvert outfit. De sporty kult sneakers er symbolet for hele generationer og vil ikke miste noget af sin charme i fremtiden, for "Old School" er inde som aldrig før. Bestil matchende sko fra vores online shop og opdag fordelene ved disse stilfulde skate sneakers!