Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv

Levi's Clothing - den ægte vare

Et af de mest kendte og mest respekterede mærker i modebranchen, siden det introducerede ideen om denim jeans til hele verden. Levi's blev grundlagt i 1853 og er baseret i Californien med 470 virksomheder, der opererer på verdensplan. I dag består verden af mennesker, der har et par Levi's jeans, og mennesker, der ikke har. For dem, der ikke ejer et par af disse dame jeans, er nu din chance – Shop Levi's i Danmark hos ABOUT YOU. Vær ægte og vær original, når du spotter et par Levi's jeans. Levi's designs er moderne og kreative med snit og pasformer, der får dig til at se ubesværet stilfuld ud. Uanset om du er i London, New York eller Cape Town, har Levi's fundet løsningen til at afslutte enhver kvindes kamp for at finde det perfekte par jeans.

Få den perfekte pasform, når du bruger Levi's

Levi's introducerer det revolutionerende pasformssystem, som fokuserer på kroppens form frem for størrelsen. I dag står navnet Levis for høj kvalitet, og deres jeans er kendt for deres holdbarhed og stil. Mærkets stærke karakter afspejles i dets velkendte logo, hvor to heste uden held forsøger at rive et par jeans fra hinanden, hvilket repræsenterer varernes uforgængelighed på trods af hestekræfter. Du kan nu købe dine Levi's jeans og meget mere hos ABOUT YOU. Levis krav på berømmelse er alvorligt de opfandt bogstaveligt jeans, der er få mærker, hvis arv er så stærk som deres. Med mere end 150 års praksis kan du være sikker på, at de har perfektioneret denimkunsten, og vores udvalg byder på alt, hvad du har brug for, lige fra skjorter til shorts og endda denim jakker, alt sammen i det berømte stof.

Et af de mest kendte og mest respekterede mærker i modebranchen

Uanset om du leder efter noget klassisk som de signaturblå 501 jeans, der er baseret på det originale par, somLevi's lavede i 1890'erne, eller et mere moderne look. Med denim lige så trendy som det altid har været, på trods af sin tidløse status, er det nu, du skal investere i din garderobe med et par eller to Levi's jeans eller jakker. Køb online med ABOUT YOU, og vi leverer endda din nye denim til din dør. Beklædningsindustrien står over for en overforbrugskrise. Og Levi's er ikke fritaget for problemet. I løbet af det sidste årti har de truffet foranstaltninger for at ændre det - som at finde nye måder at producere på, nye måder at skaffe sig på og innovationer, der bruger mindre vand og energi. Køb bedre. Bær længere. Det er et forslag og et løfte.