Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
 Mærkeoverskrift
Alle produkter fra Neo Noir194

Neo Noir mode - et unødvendigt privilegium

Neo Noir fokuserer på Fast Fashion og er hurtig på træk med nye trends. De skaber en perfekt blanding af feminint og trendy, hvilket gør at dette mærke appellerer til en stor målgruppe. Kollektionerne er brede, og du finder alt fra smukke kjoler, nederdele og bluser til luksuriøst overtøj og striktrøjer. Køb trygt Neo Noir-tøj i vores online shop. T-shirts, hoodies, toppe, kjoler, mininederdele, hatte og mere i et stort udvalg af stilarter, farver og størrelser. Uanset om du bærer dametøj eller herretøj, vil du finde det originale kunstværk, der er perfekt til dig. Hvert køb støtter den uafhængige kunstner, der har designet det, og det er ret fedt. Køb Neo Noir produkter online. Oplev den seneste Neo Noir-kollektion hos ABOUT YOU.

Det danske mærke Neo Nior

Neo Noir er af høj kvalitet sammen med deres feminine snit. Det er noget vi kan stå bag hos ABOUT YOU. Det er high fashion tøj med fokus på lækre materialer. Mærket har et bredt udvalg af alt fra lækkert hverdagstøj til eksklusivt festtøj. Det danske mærke Neo Noir blev grundlagt i 2012 af Olje Berg og Niels Henrik Henriksen. Navnet Neo Noir betyder det nye sorte og refererer til basewear med et twist. Køb billige Neo Noir varer i vores online shop. Oplev den seneste Neo Noir-kollektion med os. Hvis en piges bedste ven er diamanter, gætter vi på, at mode kommer lige efter. Neo Noir Et dansk modemærke med et feminint, trendy sind. Neo Noir forsøger at kombinere bæredygtighed og flot design i deres kollektioner.

Neo Noir, mærket der gjorde social ansvarlighed sexet

Det var de ord, med dansk accent og det hele, der satte sig fast i mit sind, når man taler med Peter Ingwersen, CEO og grundlægger af det eksklusive luksusmærke Neo Noir. Når man kigger på udviklingen af Neo Noir, så fanger de folkets opmærksomhed med deres smukke tøj, men der var endnu et lag af etiketten, der virkelig fascinerede fashion verdenen. Det var Illuminati, bomuldsstofmærket, som Peter skabte for at gå hånd i hånd med Noir. Stoffet Illuminati II producerer er ikke fra noget gammelt bomuld i Georgia. I stedet tager mærket rå ugandisk bomuld og producerer det fineste bomuldsstof syd for Sahara. Peter har oprettet Noir Foundation for at støtte denne bestræbelse og giver procenter af salget af bomuldsdragter og -stoffer tilbage til de afrikanske bomuldsarbejdere. Køb dette spændende tøj hos ABOUT YOU.