Gå til hovedindhold
Log på
Ønskeliste
Indkøbskurv
 Mærkeoverskrift

Vero Moda - Shop kjoler, bluser, frakker og andet feminint tøj

Når det kommer til tøj, der problemfrit vil tage dig fra kontoret til en aften i byen, har Vero Moda dig dækket. Bogstaveligt talt. Et mærke, der tilbyder upåklageligt konstrueret tøj med banebrydende såvel som klassiske designs, du simpelthen ikke kan gå galt med. Med vores brede udvalg af tøj er du sikker på at finde noget, der passer perfekt ind i din garderobe, når du handler online hos ABOUT YOU. Fordi du fortjener det. Hvad er overkommeligt, klar til enhver lejlighed, fra arbejde til weekend? Vero Moda, det er hvad! Designet til at passe til en uafhængig kvindes travle livsstil, vores udvalg byder på både tidløse og trendy styles fra dette topmærke.

Vero Moda - det foretrukne mærke for modebevidste, selvstændige unge kvinder

Der er en grund til, at Vero Moda er en af vores mest elskede serier – hvad skal man ikke elske med så mange iøjnefaldende styles? Dette danske mærke tilbyder afskåret fritidstøj, der er svært at slå. Vælg mellem deres afslappede bukser og kombiner med en monokrom top og luftig blazer for en lørdagsstil. Vero Modas moderne æstetiske alsidig designs og dejlige stoffer vil lade dig træde ud med flair, selvom du kun skal på den locale café. Mix og match dem for at tilføje et pep til gamle favoritter og lysne et yndlings look op med en af Vero Modas separator. Hvis du planlægger en afslappet downtime, kan du tage et par af Vero Modas letbærende jeans fra Vero Moda og en rummelig sweater hos ABOUT YOU. Deres mål er at gøre stil tilgængelig for alle med topkvalitet mode, så du kan have et nyt look hver dag. Vero Moda er på forkant med mode og tilbyder innovative og moderne stilarter. Dette mærke er dedikeret til at producere kvalitets tøj til modebevidste kvinder. Tag det første skridt her med vores Vero Moda online shop.

Vero Modas historie

Siden 1987 har Vero Moda været til stede i hovedet på stilfulde unge kvinder, på udkig efter nye trends, tilgængelige stilarter og moderigtige must-have pieces. Deres varemærke er en levende og tilgængelig tilgang til mode. Find alle dine Vero Moda produkter i vores online shop. Vero Moda er født ind i modeverdenen i en lille by midt på det danske fastland. Deres grundlægger, Troels Holch Povlsen, så navnet Vero Moda på en t-shirt og besluttede at det ville være et godt navn til et modemærke. Så enkelt så Vero Moda dagens lys.