Gå til hovedindhold
02d
00t
36m
18s

Vi fejrer 5 år med ABOUT YOU: Op til -50% EKSTRA kun i APP’en

Anything but ordinary
Bukser til alle kropstyper

Anything but ordinary Bukser til alle kropstyper
Bukser til alle kropstyper929

Bare vær dig selv

Lad os fejre alle i deres egen skønhed og unikke karakter. Det er skønt at være selvsikker og vide, hvad man kan lide, og hvad der virker for en. Hvordan kan det hjælpe dig at kende din kropstype? Det handler om at vælge behagelige og alsidige items, som passer til dig. Uanset om du har en timeglas figur, H-figur, V-figur, eller O- figur, kan du med lidt inspiration finde det, der får dig til at føle dig bedst tilpas.

O-figuren

Hvis du tager på omkring livet og har en slankere underkrop, har du en O-figur. Fremhæv din silhuet med højtaljede bukser i en bredere pasform, der udvider sig en smule ved anklerne - de kan styles enkelt og stadig have det slanke look. Et matchende farveskema fra top til tå forlænger kroppen smukt - tænk på et jakkesæt i stofbukser med lige ben med en matchende blazer og nogle sko med hæl for at få et boss lady look. Sorte og boxy habitbukser er lige så alsidige, som de er smarte. Vælg en pasform med høj talje, style med en basic t-shirt i for at fremhæve din talje, og tilføj nogle hæle og en jakke for at få det perfekte look til en aften i byen. Beige bukser med brede ben i et blødt materiale vil give dit look mere volumen. Style dem med en skjorte i samme nuancer og nogle hæle for et fantastisk look.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

A-figuren

Hvis du er bredere omkring hofterne og har en smallere overkrop, har du en A-figur. Flared bukser fremhæver og smigrer, og sammen med en figursyet minikjole kan du afbalancere proportionerne perfekt - tag et par stiletter på for et aftenlook. Trend-alarm: Kjole over bukser er virkelig in lige nu! Habitbukser ser altid godt ud i en højtaljet udgave, og sammen med en crop top fremhæver du din talje. Højtaljet læderbukser er et modigt valg og omfavner kroppen elegant. Sammen med en turtleneck, et bælte og loafers har du det perfekte smarte look, så du føler dig komfortabel og selvsikker.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look