Gå til hovedindhold

Adidas BOOST

Adidas Boost: Revolutionen for løbesko

Med Adidas Boost har det globale succesfulde sportstøjsmærke overhalet alle de andre producenter af løbesko: Både professionelle og amatører elsker Boost modellerne som højtydende trænings og konkurrence sko, der har hjulpet mange løbere til sejr. Boost teknologien, der er udviklet i samarbejde mellem Adidas og den kemiske ekspert BASF, giver dig ikke kun en fænomenal støddæmpning, men giver samtidig løberen energi tilbage ved hvert eneste skridt. Den første Adidas Boost sneakers - Energy Boost, blev for første gang præsenteret i 2013 og vandt straks løbemiljøet til sig. Løbeskoen har sit navn fra det engelske ord for opdrift og det er præcis, hvad dens innovative eTPU mellemsål giver til skoen. Et kort kursus i materialevidenskab: eTPU (forkortelse af ekspanderet termoplastisk polyurethan) er et skum, bestående af mange små separate luftpuder. Bestående af tusindvise små celler, absorberer den energien, som løberen bruger ved stød, som dæmper foden og leddene og returnerer energien tilbage til atleten. Gennemse vores online shop og bestil et par nye Adidas Ultraboost. Hos os finder du altid den rigtige sko størrelse til dig.

Boost fra Adidas - en innovativ teknologi

Den nye skumtekstur er let, robust og fleksibel på samme tid og lover en fantastisk løbefornemmelse fra alle modeller fra Adidas Boost serien. Den tilbagevendende energi modvirker muskeltræthed og giver dig mulighed for at løbe hurtigtere og længere. Det er ikke underligt, at Adidas boost er særligt populært blandt maratonløbere. Blandt de hurtigste løbere, der har løbet verdensrekordtider med Adidas adiZero adios Boost, er den olympiske mester og flerdobbelte verdensmester Mary Keitany: I 2017 satte hun en ny rekord i London Marathon (med Adidas Boost på fødderne). Andre kendte modeller i Adidas Boost familien er Adidas Supernova Boost, der blev lanceret i 2015 og er designet til overpronerende og underpronerende løbere. Adidas Boost Light og Adidas Solarboost, der blev designet i 2018 med ekspertise fra rumteknologi. Tag et kig på vores online shop, og bestil en ny Boost model fra vores store udvalg.

Adidas Boost teknologi er til fordel for funktionelle sportssko og cool sneakers

En sikker vinder blandt både sneakerfans og atleter: er Adidas Ultraboost. Den ikoniske sko blev lanceret for første gang i 2015 - i dag er det svært at forstille dig street og sportstøj uden Ultraboost. Uanset om du er ude og løbe i byen, i fitnesscenteret eller en joggingtur i parken, så garanterer Adidas Ultra Boost en fantastisk løbeoplevelse - ikke kun takket være dens innovative mellemsåls ydeevnes teknologi, men også det sømløse Primeknit-Materiale, der omslutter foden næsten lige så blidt som en sok. Adidas Ultra Boost fås i eksklusive specialudgaver og i en række forskellige nuancer og er elsket af stilbevidste mænd og kvinder verden over. I 2019 præsenteret brandet det seneste højdepunkt i deres Boost-kollektion med Pulseboost HD: Denne løbesko er skræddersyet til de særlige krav, der stilles til løb i byområder, som giver dig maksimalt stabilitet ud over responsiv dæmpning og optimalt greb takket være ydersålen som er Adaptive Traxion. Spring ud i det næste eventyr med disse løbesko fra Adidas Boost, det perfekte fodtøj til sport og fritid! Vi har et stort udvalg af fede sneakers til mænd og kvinder, så hop ind på vores online shop, og tjek det ud, der er helt sikkert noget i din størrelse.