Gå til hovedindhold

Adidas Ultraboost

Adidas Ultraboost - et ikon i sneakerverdenen

En letvægtssko der er et modeikon: Med Adidas Ultraboost er du i overhalingsbanen, både sportsligt og moderigtigt, for det er ikke kun sneakerens fanstastiske udseende der gør den til en første klasses sko, men denne sneaker har også fremragende værdier som stødabsorbering og energiudveksling. Ultraboost fra Adidas blev lanceret i 2015 - i dag har den en kultstatus, i sneakerverdenen. Den blev i øvrigt udviklet ved hjælp af NASA's bevægelsesanalyse teknologi, som gav designerne præcise data om den nøjagtige bevægelsessekvens under løb og fodens forskellige belastnings zoner. Dette gjorde det muligt for dem at skabe en ekstremt let sko, der er forstærket på et strategisk vigitgt sted - midtfoden - for at give dig optimal støtte og stabilitet.

Ultraboost fra Adidas: fjerlet, åndbar og energisk

Ligesom alle Boost-modeller har Adidas Ultraboost en fleksibel mellemsål lavet af letvægtsskum, der dæmper hvert eneste skridt og returnerer energi til løberen. Denne boost-sål beskytter dine led, giver energien tilbage til musklerne og forbedrer dermed din præstationsevne. Ydersålen er slidstærk - så du kan have glæde af dine sneakers i lang tid. Men det bliver endnu bedre: Den ultralette Ultraboost fra Adidas er lavet af et behageligt blødt Primeknit overmateriale, der omslutter din fod, næsten ligeså behageligt som en strikket sok og samtidig er yderst åndbar - ingen chance for svedige fødder! Dette er endnu en grund til, at Adidas Ultraboost er populær blandt løbere i alle aldre, men også i fitnesscenteret. Derudover er sportsskoene baseret på Adidas Torsion System som støtter fodbuen og beskytter foden mod vridning uden at begrænse bevægeligheden.

Adidas Ultraboost – Sko til din bedste præstation

Ultraboost er en videreudvikling af den revolutionerende Adidas Boost og kombinerer fordelene ved den responsive Boost-sål og den uovertrufne lette og komfortable Primeknit overdel. Takket være den lave vægt, kan du løbe hurtigt og langvarigt med løbeskoene fra denne kollektion. Men du kan også sagtens bruge Ultraboost fra Adidas som en hverdagssko. Men dem som bruger Ultraboost som en fritidssko, vil også sætte pris på den formidable komfort. Sidst men ikk mindst er det naturligivs det stilfulde og karakteriske design, der gør denne model til et sneaker-ikon. Uanset om det er et simpelt, ensfarvet look, glitterdetaljer eller farverige prints, falder det overordnet design i alles smag og forbliver alligevel tro mod sin typiske silhuet med dens sokke ligende overdel. Kendte stjerner som Kanye West træder i rampelyset med kultskoen; Adidas Ultraboost fås også i forskellige slags udgaver, f.eks. som Star Wars eller Game of Thrones.